Cum să ridici un Labrador Retriever

Dacă sunteți în căutarea unui câine prietenos, iubitor și inteligent pentru familie, un Labrador Retriever se va potrivi nevoilor dumneavoastră. Ele pot fi uneori o mână, dar pentru asta este acest articol, pentru a vă ajuta să înțelegeți ce este implicat și să știți cum să răspundeți la nivelurile ridicate de energie ale acestui câine minunat.

Selectarea Labrador Retriever

Selectarea Labrador Retriever
Luați în considerare propria capacitate de a deține un laborator. Laboratoarele pot fi o mână și cu siguranță au nevoie de mult exercițiu. Dacă sunteți o persoană / familie ocupată, poate doriți să luați în considerare: [1]
 • Pot să-i dau plimbări? Laboratorii au nevoie de cel puțin una, uneori două, se plimbă pe zi.
 • Pot să-i asigur? Laboratoarele au nevoie de mâncare, jucării, boluri cu apă și mâncare, oase, paturi, etc. Acest lucru poate costa foarte mulți bani.
 • Pot să-i dau exerciții? Laboratoarele nu au nevoie doar de plimbări, dar de timp de joacă. Aruncarea unei mingi în jur de o jumătate de oră în fiecare zi, împreună cu una sau două plimbări, poate fi adesea o problemă.
 • Copiii / soția mea vor ajuta câinele? Dacă sunteți singurul care are grijă de câine, el nu va avea în vedere ceilalți membri ai familiei pachetul său. Dacă într-o zi ai plecat și ei sunt lăsați să aibă grijă de el, s-ar putea să nu fie confortabil. Toți cei din familie trebuie să aibă un fel de legătură cu un laborator, mai ales că Laboratorii sunt fideli.
 • Îi pot da dragoste? Ceea ce Laboratorul are nevoie cel mai mult este dragostea. Vei fi supărat dacă îți linge fața? Îl vei lăsa să se târască cu tine? Laboratoarele sunt câini îngrijitori, iubitori. Dacă nu îi acceptați sau nu îi îmbrățișați, nu vor crede că îi apreciați că sunt acolo. Trebuie să vă asigurați că știe că veți iubi și veți avea întotdeauna grijă de el.
Selectarea Labrador Retriever
Luați în considerare alegerile dvs. Vei cumpăra un câine de adăpost, un câine din magazinul de animale de companie sau de la un crescător din curte (cineva care crește câini din propria casă).
 • Deoarece adăposturile au adesea o supraîncărcare a câinilor care au nevoie de locuințe, câinii lor sunt de multe ori gratuit sau disponibili la un cost minim care acoperă vaccinările, viermele și îngrijirile incidentale. Cu toate acestea, este important să înțelegem că animalele de companie de la adăpost pot fi îngrijite sau abandonate și ar putea avea probleme de sănătate sau de încredere. Prin urmare, este prudent să întrebați lucrătorii de la adăpost dacă știu fondul câinelui.
 • Un câine din magazinul de animale de companie este de obicei un pariu sigur, chiar dacă poate costa mai mulți bani și, uneori, mulți bani.
 • Achiziționarea de la un crescător calificat și înregistrat va asigura calitatea și vă oferă, de asemenea, pe cineva care vă va răspunde la întrebări atunci când este nevoie. Consultați asociația de crescători de câini relevantă pentru crescătorii sugerați și pentru a fi sigur că crescătorul este înregistrat.
 • Crescătorii din curte pot fi mai ieftini, dar este posibil să nu efectueze o operațiune legală și să nu poată avea interesul superior al câinelui. Aflați întotdeauna primul dacă crescătorul este de renume.
Selectarea Labrador Retriever
Evaluează-ți situația actuală de viață, având în minte câinele individual. Dacă laboratorul pe care îl doriți este runtul, ar putea să locuiască într-un apartament mare. Dacă Laboratorul pe care ai ochii este unul dintre cei mai mari câini din așternut, va fi mai bine pentru câine dacă locuiești într-o casă cu o curte împrejmuită. Dacă are o afecțiune medicală continuă, este prudent să vă asigurați că sunteți aproape de un veterinar sau de un spital pentru animale de companie. Rețineți că toate laboratoarele au nevoie de un spațiu de joacă mare, cum ar fi o curte sau un parc. [2]
Selectarea Labrador Retriever
Alege-ti cainele. Asigurați-vă că priviți lucrurile mărunte care nu vă vor afecta relația cu el, dar pot fi totuși o parte importantă a alegerii dvs. personale, cum ar fi: [3]
 • Culoare
 • Vârstă
 • Sex
 • Marcaje (pat alb pe piept).
Selectarea Labrador Retriever
Cumpără toate lucrurile de care are nevoie Laboratorul tău. Mergeți la un magazin de aprovizionare cu animale de companie și obțineți toate lucrurile esențiale. Alcătuiește o listă pentru a nu uita nimic. Lista dvs. ar trebui să includă:
 • Alimente
 • tratează
 • Jucării
 • Boluri cu mâncare și apă
 • zgardă
 • Guler
 • Oase
 • Pat
 • Ladă / cușcă
 • Etichete de câine (cu numărul tău în caz că fugă sau se pierde).

Obișnuință cu deținerea unui Labrador Retriever

Obișnuință cu deținerea unui Labrador Retriever
Dați-i unui laborator un nume. Câinele dvs. are nevoie de un nume. Dacă alegeți un nume care să se potrivească cu personalitatea sa, este posibil să fiți alături de el câteva zile. Cu toate acestea, este important să încercați să alegeți numele cât mai repede posibil. Vei folosi acest nume pentru tot restul vieții și nu vrei ca Laboratorul tău să crească crezând că numele său este „cățeluș”.
 • Iată primele 10 nume pentru câinii de sex masculin: [este nevoie de citat] Max, Buddy, Charlie, Jack, Cooper, Rocky, Toby, Bear, Jake și Buster.
 • Iată primele 10 nume de câini de sex feminin: [este nevoie de citată] Bella, Lucy, Daisy, Molly, Lola, Maggie, Sadie, Chloe, Sophie și Bailey.
Obișnuință cu deținerea unui Labrador Retriever
Accepta timiditatea cainelui tau. Este firesc ca cățelușul să fie timid și inconfortabil atunci când este dus mai întâi de la mama sa într-un mediu complet diferit, cu străini care au grijă de el. Câinele tău se va deschide până la urmă, dar până atunci, continuă să iubești și să ai grijă de el. El va înțelege curând că nu vei face nimic pentru a-l răni.
Obișnuință cu deținerea unui Labrador Retriever
Prezentați-vă Laboratorul în cartierul dvs. Din moment ce îl vei duce pe plimbări des, fă-l confortabil cu împrejurimile sale. În primele zile, luați-l pe plimbări lungi, în jurul cartierului. El se va bucura de o plimbare cu adevărat lentă. Lasă-l să adulmecă tot ce vrea.
Obișnuință cu deținerea unui Labrador Retriever
Programează o programare la un veterinar. Veterinarul vă va oferi indicii despre cât de mult trebuie să mănânce câinele și cât de des. Veterinarul îți va oferi greutatea câinelui și îți va spune dacă acesta este supraponderal sau subponderal. Laboratorul dvs. va avea nevoie de câteva vaccinări; medicul veterinar vă va da acestea dacă nu au fost deja îngrijite de adăpost sau de proprietarul anterior.

Având grijă de Labrador Retriever

Având grijă de Labrador Retriever
Dă-i câinelui tău multă mâncare. Laboratoarele sunt întotdeauna flămânde, așa că asigurați-vă că primește o nutriție adecvată. [4]
Având grijă de Labrador Retriever
Prezintă-l și altor câini. Vor fi alți câini în cartierul dvs., așa că este bine ca câinele dvs. să îi cunoască. Planificați datele de redare. Este sănătos pentru câinele dvs. să se joace cu alți câini. Dacă câinele tău își petrece tot timpul cu oameni, s-ar putea să fie incomod, nervos și speriat dacă vede sau face contact cu un alt câine.
Având grijă de Labrador Retriever
Puneți-vă Laboratorul neutilizat sau spayed dacă nu a fost deja făcut. Cu excepția cazului în care doriți ca câinele dvs. să se reproducă, împiedicați creșterea puiilor nedoriti făcând ceea ce trebuie.
Având grijă de Labrador Retriever
Ia-ți laboratorul în plimbări. Plimbările sunt foarte importante pentru câini. Au nevoie de timp pentru a ieși și pentru a obține aer curat. Fie două plimbări scurte pe zi, fie o plimbare lungă pe zi. Dacă nu aveți nicio șansă să-l duceți la plimbare, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă jucați cu câinele.
Având grijă de Labrador Retriever
Antrenează-ți laboratorul. Laboratoarele sunt foarte inteligente, așa că nu ar trebui să dureze mult timp ca câinele dvs. să înțeleagă și să răspundă la comenzi și așteptări. Pregătirea la țuică ar trebui să dureze doar una până la patru luni. Pregătirea lui să stea, să se întindă, să se agite, să stea, să se rostogolească etc. poate fi ușor dacă ești dedicat, hotărât și răbdător. Începe să-ți antrenezi câinele când este tânăr; cu cât un câine este mai în vârstă, cu atât este mai greu să-l antrenezi. [5]
Având grijă de Labrador Retriever
Bucurați-vă de experiență. Să ai orice câine este distractiv, dar să ai un Laborator este și mai bine. Aveți grijă să nu fiți mereu negativi în privința câinelui dvs. care se poartă pe covor. Fii pozitiv în ceea ce privește câinele tău învățând un nou truc!
Șeful are 18 luni, de la Leader Dog pentru Nevăzători. În timp ce este în serviciu cu hamul și lesa scurtă, este întotdeauna distras de alți câini. Ce pot sa fac?
Ar trebui să contactați organizația. Câinii de ghid sunt antrenați special pentru a ignora tiparele normale de răspuns. O altă opțiune este să păstrezi atenția câinelui asupra stăpânului, corectând imediat cu un remorcher pe ham și apoi răsplătind atunci când revin la modul de ghidare. Un pat pe spate funcționează de obicei ca o recompensă pentru laboratoare, ele sunt întărite cu afecțiune. Nu te înnebuni, dă-i câinelui o alternativă care este mai distractivă decât celălalt câine.
Laboratoarele pot fi introduse în cușcă sau înlănțuite?
Atâta timp cât nu vei abandona laboratorul tău atunci când îl încarci sau îl înlănțuiți, este în regulă. Fii în preajmă să-l aduni după câteva minute. În funcție de vreme, o bună cincisprezece minute este în regulă. Cu toate acestea, Laboratorilor le place spațiul pentru a rula și „exersa”. Stabiliți unele limite cu himm și respectați aceste granițe. Majoritatea laboratoarelor vor dori și vor dori prezența dvs. atunci când sunteți afară. Se simt ușor lăsați și răniți dacă îi lăsați în cușcă sau înlănțuiți prea mult timp.
Cum pot împiedica câinii de la întâmplare să se apropie de câinele meu? Ea îi urăște.
Acest lucru poate fi evitat uneori dacă vă așezați între câinele și câinele de stradă. De exemplu, dacă câinele de stradă este în partea stângă a străzii, mergeți îndeaproape lângă câinele dvs. din stânga.
punctul.com © 2020