Cum să obțineți legendari în Hearthstone

Așa că ai văzut câteva cărți strălucitoare și puternice în timpul jocului tău în Hearthstone și vrei să știi cum să-ți faci propriile legendare. Buna decizie din partea ta. Legendarii sunt unele dintre cele mai puternice cărți din joc și pot crește semnificativ puterea și precizia punții.
Joacă în Arena. O modalitate de a obține Legendarii este să joci în modul Arena. Modul Arena este deblocat folosind 150 de aur din joc sau plătind 1,99 USD USD. Veți avea șansa să obțineți praf arcane pe care îl puteți folosi pentru a crea legendari sau puteți chiar obține un legendar ca recompensă pentru câștig, dacă obțineți 8 sau mai multe victorii. [1]
  • Când joci pe Arena, nivelează-ți cheia cât mai sus. Acest lucru va crește cantitatea de loot obținută și vă va crește șansele de a obține un pachet care are un legendar în el.
  • Un lucru de reținut este faptul că Arena poate recompensa legendari din orice set, așa că nu este la fel de util să încercați să obțineți un legendar specific și, dacă nu puteți în medie mai mult de aproximativ 3 victorii pe fiecare pistă, probabil nu este nu merită.
Meșteșugă un legendar. Accesați ecranul de creare prin fila „Colecțiile mele” din pagina principală. Faceți clic pe „Crafting” în partea de sus a ecranului pentru a vă afișa toate cărțile posibile pe care le puteți crea. Sortează-le până găsești legendarul pe care ești interesat să-l creezi și dă clic pe acesta. Dacă aveți suficient praf economisit (1600 praf arcane per card legendar), veți putea să vă creați propriul legendar. [2]
  • Dacă nu aveți suficient praf, puteți câștiga praf jucând meciuri clasate, jucând pe Arena sau cărți dezamăgitoare. Aveți grijă să nu dezincantați cardurile care sunt folosite în punțile dvs. în prezent.
  • Este o idee bună să vă economisiți praful arcan pentru a crea legendare sau epopee. Nu-ți irosi praful pe cărți, probabil că vei primi pur și simplu din deschiderea de noi pachete.
  • Cel mai bun mod de a vă asigura că veți obține legendarul pe care îl doriți este să-l creați. Orice altă metodă se bazează pe noroc și nu ai garanția de a obține cardul exact dorit. Cu toate acestea, unii legendari, precum „Elite Tauren Chieftain” și „Gelbin Mekkatorque” nu pot fi realizate și pot fi obținute doar în timpul anumitor evenimente sau prin deschiderea pachetelor.
  • Probabil este o idee bună să verificați dacă legendarul pe care doriți să-l artizanat este de fapt util, astfel încât să nu vă pierdeți praful arcan greu câștigat.
Deschide pachete noi. Veți avea șansa de a obține o carte legendară în orice ambalaj deschis. Deși folosirea acestei metode este norocul remizei, puteți cumpăra pachete direct din interiorul jocului sau chiar de pe site-uri externe. Mult noroc! [3]
În septembrie 2015 și lansarea „Marelui turneu”, există 87 de cărți legendare în Hearthstone. [4] „Marele turneu” a adăugat un total de 20 de cărți legendare noi la Hearthstone. [5]
Amintiți-vă, legendarii clasici vor rămâne în Hearthstone pentru totdeauna, dar oricare dintre cele mai noi seturi va fi în cele din urmă rotit!
punctul.com © 2020