Cum să convertiți garajul într-un studiu privat

Dacă aveți nevoie de spațiu pentru un studiu și mașina nu, utilizarea garajului poate fi un mijloc fantastic pentru creșterea spațiului dvs. util. De fapt, dacă sunteți într-adevăr inteligent cu spațiul, este posibil să fiți în continuare capabil să împărtășiți spațiul cu mașina.
Curățați garajul. Îndepărtați totul și luați o decizie cu privire la păstrarea sau nu. Pentru articolele pe care le păstrați, va trebui să luați o decizie despre unde vor merge acestea. Aveți un șopron de grădină sau poate obiectele pot intra în subsol? În mod alternativ, articolele din garaj pot rămâne în garaj, dar achiziționează sau construiește mai multe spații de depozitare care ascund obiectele departe de șantier.
Puneți covorul de garaj pe întreg podeaua garajului. Acest covor este special adaptat pentru a lua greutatea mașinilor și a deversărilor. Este greu, dar, de asemenea, decent să te uiți și confortabil să mergi mai departe. Este ideal și pentru mobilierul de studiu, deoarece este suficient de ferm să se rostogolească pe un scaun cu rotile la un birou.
Proiectați aspectul studiului. Cel puțin, adăugați un birou, câteva rafturi pentru cărți, un scaun pentru a studia și un iluminat bun. Alte adăugări ar putea include bibliotecile, dulapul de depozitare, suportul de imprimantă etc. Când proiectați aspectul, decideți dacă trebuie să lăsați spațiu pentru mașina (ele) în continuare sau dacă aveți un spațiu mult mai mare cu care să lucrați. Dacă încă mai lăsați mașinile să locuiască în garaj, încercați să creați o barieră între spațiul dvs. de studiu și mașinile, cum ar fi o despărțire de perete mobilă, un divizor de glisare și pliere pentru concerte pliabilă concertină sau ecrane glisante pentru pereți de sticlă opace. În acest fel, vă veți menține confidențialitatea și sentimentul de îngrijire în timpul nopții, când mașinile vor fi de obicei în interiorul garajului.
Luați în considerare schimbarea ușilor garajului la cele care lasă lumină, cum ar fi toate ușile pliabile din sticlă, ușile cu ferestre mari etc. Acest lucru va lumina imediat spațiul de studiu și îl va face să se simtă mult mai plăcut. Acesta va deschide, de asemenea, aspectul întregii case, dacă garajul face parte din casă. Obțineți sfaturi de la un arhitect sau un designer de interior cu privire la opțiunile disponibile.
Aveți cablajul și cablurile fixate. Accesul la Internet este esențial pentru student. Luați în considerare dacă aveți nevoie și de telefon. Aduceți cablul la locul în care intenționați să plasați biroul.
Dacă împărtășiți spațiul cu mașinile, este recomandat să lăsați mașinile afară în timpul zilei pentru a vă oferi un sentiment crescut de spațiu.
Nu stați în studiul dvs. atunci când mașinile sunt mutate înăuntru sau în afară. Lăsați ușile garajului deschise cel puțin 10 minute după ce o mașină a ieșit sau a intrat și închide motorul înainte de a închide din nou. Aceasta va curăța aerul de fum potențial periculos.
punctul.com © 2020