Cum să cumpărați multe jocuri video cu mai puțin de 100 USD pe an

Te-ai săturat să plătești acele prețuri aspre la jocuri? Îți plac jocurile video, dar mereu ai sfârșit să nu ai destui bani? Ei bine, există multe modalități de a obține jocuri la prețuri ieftine, dacă știi unde să cauți.
Cumpărați jocuri video folosite; nu cumpăra niciodată altele noi. Copiile noi ale jocurilor înseamnă întotdeauna prețuri mai scumpe. Așadar, luați în considerare cumpărarea de copii folosite.
Scrieți cât sunteți dispus sau vă puteți permite să plătiți pentru un singur joc. Făcând acest lucru, vă va ajuta să nu cheltuiți accidental mai mult decât vă puteți permite cu adevărat.
Încercați să vedeți dacă magazinul de jocuri pe care mergeți în mod regulat pentru a avea un fel de carte cu reduceri. Unele magazine de jocuri populare precum Gamestop au o carte Edge ieftină, pe care ai putea să o folosești pentru a cumpăra jocuri second-hand folosite și au o reducere de 10%, economisind astfel bani în acest proces.
Luați în considerare tranzacționarea jocurilor dvs. dacă știți unde sau pentru cine ați putea tranzacționa. Ați putea economisi bani și puteți câștiga mai multe jocuri pentru asta.
Așteptați până la zilele de box, de Crăciun sau în magazine speciale. Multe magazine pot oferi un fel de ofertă specială în ocazii speciale și puteți salva uneori un pachet.
Îi cere cadouri. Uneori, membrii familiei tale ar putea fi dispuși să-ți cumpere jocuri video ca un cadou. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă ai fi încă un adolescent preadolescent sau tânăr.
Luați în considerare să obțineți ceva numit o muncă ciudată. Cum ar fi cosirea peluzelor, udarea plantelor cuiva, plimbarea câinilor cuiva sau hrănirea animalelor de companie în timp ce proprietarii erau plecați. Acest lucru vă va ajuta să obțineți banii de care aveți nevoie pentru a obține jocul dorit.
Căutați jocuri de ultimă generație. Ca și cum sunteți un fan PS3 sau un Xbox 360, luați în considerare să cumpărați jocuri de generație trecută, cum ar fi jocurile PS2 și Xbox. Unele titluri foarte populare nu sunt disponibile pentru consolele actuale și multe dintre aceste jocuri sunt și murdare ieftine.
Cumpărați doar jocurile pe care le veți considera plăcute. Nu are rost să cumpărați jocurile despre care știați deja că nu vă veți bucura, deoarece atunci veți încheia irosirea banilor.
Joacă de fapt jocurile cumpărate de ceva vreme. O modalitate de a economisi bani pe jocuri este de a le juca într-un timp înainte de a cumpăra mai multe.
Luați în considerare să verificați diferite magazine în loc să vă concentrați doar pe un singur magazin. Multe magazine ar putea vinde alte jocuri la un preț mai ieftin, așa că luați în considerare cumpărăturile în mai multe locații.
Împărțiți costul jocului cu cineva. Dacă sunteți dispus să împărtășiți un joc cu cineva, luați în considerare să cumpărați jocul cu cineva și să determinați un orar adecvat pentru dvs. și prietenii dvs. Dacă faceți acest lucru, va reduce costurile.
Așteptați puțin pentru o scădere a prețurilor. Majoritatea jocurilor vor avea un fel de scădere a prețurilor după lansarea inițială. Deci, luați în considerare cumpărarea lor după ce va fi mai ieftin.
Multe jocuri vechi de la Gamestop pentru Playstation 2, Nintendo Gamecube și jocurile originale Xbox sunt ieftine, poate de la 0,99 USD - 1,99 USD. Așadar, luați în considerare faptul că, dacă se întâmplă să aveți un fel de card Edge sau un fel de card cu reducere Gamestop și să îl cumpărați în timpul unei zile speciale de reducere, poate puteți ieși cu mai mult de 40 de jocuri vechi cu aproximativ 50 USD după taxe.
NICIODATĂ să nu tranzacționați jocurile dvs. la Gamestop pentru credite din magazin. De obicei, îți oferă 25% sau mai puțin din ceea ce merită jocul tău, dacă este unul nepopular, deoarece au o afacere care să funcționeze și nu o pot plăti prea mult. De parcă vinde același joc în care tranzacționezi cu 10 dolari, ei îți vor oferi doar 3 USD sau mai puțin pentru asta și vor marca doar prețul.
punctul.com © 2020