Cum să cumperi un magazin

Se pare că ești pregătit să faci afaceri serioase acum, nu? Cumpărarea unui magazin, sincer vorbind, sună ușor pentru majoritatea oamenilor și se pare că - dacă veți cerceta piața - sau altfel va deveni greu. Adică de ce ai cumpăra un magazin, dacă cineva îl scoate la vânzare, corect. Ei bine, unii oameni cred că pot schimba magazinul care nu reușește să obțină din nou profit, iar tu tocmai te-ai dovedit a fi unul dintre vizionari. În regulă, trebuie doar să urmați acești pași rapide, dați mai jos și să vă cumpărați propriul magazin.
Primul lucru pe care trebuie să-l decideți este ce tip de magazin deschideți: băcănie, showroom, restaurant, etc. Odată ce ați decis tipul de magazin pe care doriți să îl cumpărați, trebuie să strângeți informații despre magazin. Trebuie să știți ce să vindeți din magazinul respectiv și ce nu. De asemenea, trebuie să știți dacă acel tip de magazin se potrivește personalității voastre sau nu. Odată ce acest pas este finalizat, puteți trece acum la pasul următor.
Acum, după ce ați decis gustul dvs. de magazin, trebuie să găsiți publicul dvs. care este tipul de client care va renunța la magazin pentru a cumpăra lucruri. Dacă este un butic pentru adolescenți, trebuie să găsiți zona în care majoritatea adolescenților atârnă și trebuie să vă puneți la dispoziție unele dintre cele mai trendy haine. Sau dacă este un restaurant chinezesc, faceți magazinul în astfel de locuri unde locuiesc majoritatea chinezilor, pentru a se bucura de bucătăria lor.
De asemenea, va trebui să faceți o cercetare serioasă pe piață. Trebuie să fiți actualizat cu cele mai recente tendințe care vor fi legate de magazinul dvs. Trebuie să cercetați localitatea, ceea ce vor și alte lucruri. Dacă nu veți face acest pas, magazinul dvs. va fi în faliment. A fost o dată o femeie care conducea un magazin de 17 ani și „până în prezent, magazinul este același și este pe punctul de a falimenta pentru că nu a făcut nicio cercetare, ci doar a deschis un magazin dintr-un împrumut, dar în în cealaltă parte a orașului era un tip care deținea un magazin foarte mic în jurul anului 1994, iar în acest moment tipul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din țară și deține acum 5 mall-uri în Nepal. Într-un interviu, el a declarat că a făcut studii serioase de piață. Acum este timpul tău să te hotărăști: femeia din același magazin sau bărbatul care mai vrea să deschidă 200 de mall-uri în toată țara în următorii 20 de ani.
Acum, pentru a cumpăra un magazin, trebuie să găsiți un TO-LET. Pentru a face acest lucru, petreceți-vă în diferite părți ale orașului și găsiți magazine abandonate sau închiriate.
După găsirea magazinului To-LET, va trebui să contactați persoana care încearcă să vândă spațiul și să-l întâlnească. De asemenea, trebuie să întrebați vânzătorul de ce încearcă să vândă magazinul. Poate că magazinul său nu avea să mai obțină profituri sau mulți hoți atârnă pe acolo. Trebuie să cereți vânzătorului acest lucru și dacă acesta nu va răspunde la întrebare, pur și simplu nu cumpărați magazinul și nu vă duceți la o parte, deoarece este posibil să aveți o afacere proastă. Dacă, în orice caz, vânzătorul îți spune problema, nu pleca. Dacă aveți abilități pentru a face acest lucru, atunci cumpărați magazinul și schimbați modul în care se desfășoară lucrurile în loc.
De asemenea, atunci când discutați cu vânzătorul, trebuie să colectați informații dacă spațiile, mobilierul și echipamentele sunt în stare bună sau nu. Dacă este nevoie, va trebui să cheltuiți un pic în plus, fiți conștienți de acest lucru. De asemenea, puteți cere vânzătorului să vă ofere câteva zile de pregătire despre cum să conduci un magazin din propria sa experiență, astfel încât să știi ce faci și problemele cu care te vei confrunta în viitor.
După ce te-ai întâlnit cu vânzătorul și ai adunat problemele, trebuie doar să încheie o afacere. Mulți oameni sunt prea timizi pentru a face acest lucru, dar încearcă să negocieze cu vânzătorul, dacă este scump sau chiar ieftin. Amintiți-vă, este posibil să vândă magazinul într-un ritm extraordinar de mare și să plece cu tone de numerar greu pe care literalmente nu le doriți.
De asemenea, puteți cere vânzătorului să vă ofere un mic tur în jurul magazinului și să vă spună cum se presupune că lucrurile funcționează. De asemenea, puneți-l la întrebare, dacă aveți îndoieli. Puteți, de asemenea, să cereți vânzătorului să vă prezentați și altor oameni de afaceri din oraș cu care puteți fi partener în viitor sau, cel puțin, să aveți o relație bună cu un alt om de afaceri, înainte de a exista o rivalitate între voi doi, la fel ca Apple și Microsoft.
După ce totul a fost făcut în etapele de mai sus, atunci întrebați-vă „Sunt pregătit să fac asta? "Dacă da, atunci ce așteptați. Dați mâna cu vânzătorul și cereți cheile. Dacă nu, bine ... Oricum acest pas necesită doar să vă dați banii vânzătorului și să vă pregătiți să faceți afaceri.
Este un început nou acum, începe prin a patrula prin magazin și a verifica dacă totul este în regulă. De asemenea, verificați dacă vânzătorul datorează bani afacerii de care sunteți responsabil.
Iar ultimul pas este să zâmbești la sfârșitul acelei zile și să te felicit cu un pahar fin de vin roșu. Cel mai mult noroc care îți conduce magazinul.
De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de împrejurimi și de caracteristicile fizice. Dacă acea zonă este de cele mai multe ori plină de tâlhari, evitați să cumpărați magazinul.
După cumpărarea magazinului, trebuie să aveți o rețea puternică cu oameni de afaceri din zonă, precum și alte zone.
Dacă încercați să faceți magazinul cu adevărat mare și nu aveți buget, obțineți un împrumut de la un prieten sau o bancă (cu dobândă scăzută).
Nu uitați, afacerile sunt arta artei de a face profituri cu riscuri scăzute: deci nu riscați mari.
punctul.com © 2020