Cum să cumpărați o armonică

Cumpărarea unei armonici poate fi confuză pentru persoanele care nu știu prea multe despre instrument. Acest articol vă învață cum să evaluați cu atenție calitatea unei armonice.
Cercetări armonice. Înainte de a cumpăra o armonică, trebuie să știți care sunt acestea. Aflați care sunt toate părțile și ce fac. Aflați, de asemenea, despre diferitele tipuri de armonici, nume diferite pentru instrument și cum a evoluat în timp.
 • Pieptene. Pieptenele este corpul principal al instrumentului. Are câteva găuri în ea. Primul pieptene a fost din lemn, dar acum este din plastic sau metal. Unii piepteni sunt foarte complexe în modul în care direcționează aerul și ajută la scoaterea sunetului pe care îl face armonia.
 • Reed-placă. Placa de trestie grupează toate trestiile împreună. De obicei este făcut din alamă. Trestiile sunt atașate la locul stufului. Armonicele au, de obicei, plăcile de stuf înșurubate sau bolțite între ele.
 • Placă de acoperire. Placa de acoperire acoperă placa cu stuf. De obicei este confecționat din metal, deși unele armonici au plăci de acoperire din lemn sau plastic. Acestea proiectează sunetul, afectând întregul ton al armonicii.
 • Windsavers. Aceste fâșii subțiri de plastic închid camerele astfel încât să nu pătrundă aer atunci când nu vrei.
 • Tremolo harmonica. Tremolo harmonica are două trestii pe notă. Unul ascuțit și unul plat. Acest lucru creează un sunet frumos, deoarece trestiile sunt ușor în ton una cu cealaltă.
 • Harmonice orchestrale. Aceste armonici sunt concepute pentru jocul de ansamblu.
 • Chord harmonica. Acordul armonic are până la 48 de acorduri. Acordurile schimbă sunetul în funcție de dacă inspirați sau expirați. Este prezentat în patru grupuri de note.
 • Armonica diatonică. Acest tip de armonică are 10 găuri și oferă jucătorului 19 note într-un interval de 3 octave. Este de obicei destinat pentru a reda muzică Blues, Folk și Rock.
 • Armonica cromatică. Acest tip de armonică este folosit mai ales pentru a reda Jazz și muzică clasică.
Alegeți un tip de armonică. Întrebați la un magazin de muzică ce cred ei că ar fi cea mai bună armonică pentru dvs. Pentru începători, ar trebui să cumpărați unul din cheia C major. Cereți pe cineva care lucrează în magazin sau pe un prieten care joacă, verificați cheia. Tipul de armonică pe care îl cumpărați depinde într-adevăr de ce tip de muzică doriți să cântați, de bugetul dvs. și de preferințele dvs. personale. Puteți testa toate armoniile din magazin dacă puteți.
Alegeți o marcă de armonică. Dacă o armonică nu are un logo pe ea, nu o cumpărați. Armonicele fără logo-uri tind să fie de slabă calitate, să fie proiectate și să producă un sunet slab. Unele mărci de renume includ:
 • Hohner
 • Lee Oskar
 • Seydel
 • Suzuki
A face cumparaturi prin apropiere. O armonică destul de ieftină ar fi bună pentru tine, deoarece abia începi. Chiar dacă armonița nu este tocmai ieftină, ei pot vinde aceeași într-un magazin diferit. O sumă bună de cheltuit ar fi nu mai puțin de 30 de lire sterline (37 USD) dacă vă puteți permite. Poate trebuie să cheltuiți aproximativ 50 de lire sterline (62 USD) pentru a obține unul bun și poate fi necesar să cheltuiți chiar și peste 100 de lire sterline (123 USD) pentru a obține unul profesionist. Cu toate acestea, pentru un începător, nu trebuie să cheltuiți atât de mult.
Gândiți-vă la magazinul de la care cumpărați. Ați putea întreba un prieten cu un instrument unde le-a obținut, sau puteți arunca o privire la recenzii online. Recenziile de 3 - 5 stele care vorbesc despre instrumente de înaltă calitate sunt o stea bună, dar multe recenzii despre instrumente de calitate scăzută pot sugera că magazinul nu este cel mai bun pentru a cumpăra un instrument de la.
Cumpărați-vă armonia. După ce știi tot ce poți despre armonici, ai ales un tip și o cheie care îți plac cu adevărat și ai făcut cumpărături pentru cel dorit, este timpul să mergi la magazin și să-ți cumperi instrumentul. Accesați magazinul ales și cumpărați-vă armonia. Verificați dublul dacă este cel pe care îl doriți și că funcționează la fel cum l-a făcut atunci când l-ați testat anterior.
Luați în considerare să cumpărați o carte despre jocul armonicii sau să consultați un ghid online. Puteți cere cuiva să vă ajute cu termeni muzicali pe care poate să nu-i înțelegeți. Un ghid poate ajuta cu adevărat, mai ales când este sfatul unui jucător cu armonică experimentat.
Există partituri pentru diferite melodii pentru armonică?
Da, au melodii diferite pentru armonică. Le puteți cumpăra sau le puteți găsi gratuit online.
Nu cumpăra cel mai scump dacă ești începător. Cumpărați unul mai ieftin pentru a începe. Cu toate acestea, asigurați-vă că evitați o armonică sub 15 USD, deoarece nu va oferi un sunet consistent și bogat.
Armonicele tind să fie mai puțin costisitoare decât alte instrumente, astfel încât acestea fac un instrument bun pentru începători.
Cereți un sfat unui prieten care joacă armonica.
Armonica se poate dovedi a fi un pic plictisitoare pentru tine, așa că nu cheltuiți prea mulți bani.
punctul.com © 2020