Cum să prăjiți peștele

Învățarea modului de prăjire a peștelor oferă bucătariilor un mod sănătos de inimă de a se bucura pește făinos .

Preîncălziți puiul

Preîncălziți puiul
Așezați raftul cuptorului la aproximativ 10 cm de broiler.
Preîncălziți puiul
Puneți o tigaie de fierbere din metal greu pe suport. Puteți utiliza, de asemenea, tigaia pentru broiler care a venit cu cuptorul.
Preîncălziți puiul
Porniți broilerul. Unele rețete vor specifica dacă ar trebui să utilizați setarea „mare” sau „joasă”. Peștele trebuie să gătească rapid la căldură mare, așa că folosiți setarea „ridicată”, dacă nu se recomandă altfel.

Pregătiți peștele

Pregătiți peștele
Frecați partea plictisitoare a unei bucăți de folie de aluminiu cu 1/4 la 1/2 linguriță ulei de măsline. Pentru a economisi calorii, puteți pulveriza folia cu spray de gătit. Puteți folosi mâna sau o perie de patiserie pentru a freca uleiul pe folie.
Pregătiți peștele
Puneți peștele pe bucata de folie. Dacă peștele are pielea, partea pielii trebuie să fie în contact cu folia, iar partea cărnii trebuie să fie orientată în sus.
Pregătiți peștele
Condimentează peștele. Utilizați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat ca un condiment de bază bun. Puteți adăuga, de asemenea, un fel de suc de lămâie proaspătă pentru o aromă suplimentară.

Gătiți peștele

Gătiți peștele
Puneți o pereche de chiuvete, deschideți ușa cuptorului și scoateți atât raftul, cât și tigaia caldă. Ar trebui să trageți raftul suficient încât să puteți așeza ușor peștele pe tigaie, dar nu atât de mult încât să scoateți raftul.
Gătiți peștele
Glisați folia și pescuiați pe tigaia fierbinte. Poate doriți să ondulați marginile foliei, astfel încât sucurile să nu se toarne pe tava de gătit și să se ardă; acest lucru vă va economisi timp de curățare.
Gătiți peștele
Închideți ușa cuptorului imediat.
Gătiți peștele
Prăjiți peștele. Așteptați să gătiți peștele aproximativ 5 - 7 minute pentru fiecare centimetru de grosime. Cu toate acestea, verificați peștele deseori pentru a preveni arderea.
Gătiți peștele
Îndepărtați tigaia de copt și peștele din cuptor și așezați peștele (în timp ce este încă pe folie), fie pe blatul tău, fie pe blatul tău. Lăsați-l să se așeze și se odihnește aproximativ un minut înainte de a-l desface de folie.
Gătiți peștele
Scoateți peștele din folie folosind o spatulă. Va trebui să utilizați cea mai largă spatula pe care o dețineți pentru a vă asigura că peștele nu se destramă atunci când îl scoateți din tigaie. Dacă ați folosit pește cu pielea pe o parte, puteți constata că puteți separa carnea de piele ușor cu spatula în acest moment.
Gătiți peștele
Placați peștele și serviți.
Gătiți peștele
Terminat.
La ce temperatură mă prăjesc pește?
Friptura este similară cu grătarul, numai din partea de sus în loc de cea inferioară. Majoritatea setărilor cazanului pornesc elementul și îl lăsați, la fel cum căldura de la un grătar rămâne aprinsă. Cu toate acestea, majoritatea cuptoarelor vor opri elementul odată ce temperatura atinge maximul pentru care este setat cuptorul (450 - 500 grade F). De aceea, se sugerează că, atunci când frângeți, lăsați ușa ușor deschisă pentru a permite aerului curat în cuptor, astfel încât elementul să rămână aprins.
La ce temperatură coace pește?
Peștele poate fi copt la orice temperatură. Desigur, cu cât temporul este mai mic, cu atât trebuie să fie mai lung. Timpul mai înalt gătește mai repede, dar dacă nu ești atent, este ușor de supărat. Vezi acest articol wikiHow despre cum să coace pește pentru a găsi 4 modalități de a face acest lucru.
Care sunt instrucțiunile de informare pentru portocaliu?
Aceste instrucțiuni vor funcționa pentru orice pește, inclusiv portocaliu.
Pentru a face tacii de pește cu pește alb, frecați peștele cu ulei vegetal și pudră ușoară de chili înainte de a-l fierbi. În timp ce peștele se fierbe, toacă 2 castraveți, 1/2 cană (45 grame) cilantro și 1 ardei iute la alegere. Amestecați legumele și cilantro și adăugați 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors. Când peștele s-a răcit, scuturați-l în bucăți mici. Serviți peștele în tortilele de porumb cu toppingul de legume și cilantro.
Înainte de a vă prăji peștele, amestecați 1 kilogram (0,5 kilograme) de roșii feliate cu 2 linguri fiecare dintre capperi și ceapă roșie. Adăugați un amestec de 1/2 linguriță de ulei de măsline în tomate, capac și ceapă, apoi întindeți amestecul peste și în jurul peștelui. Apoi, prăjiți peștele.
Evitați să turnați sosuri, ulei sau marinadă peste peștele dvs. în timp ce îl frângeți, deoarece ingredientele vor arde ușor.
punctul.com © 2020