Cum să devii baptist

Deci, vrei să devii baptist? Există multe denumiri baptiste care includ Botezătorul de Sud, Baptistul American, Botezătorul Primitiv, Botezătorul de liberă voie, Botezătorul comunist și Botezatorul independent, fără nici o denumire baptistă. Deoarece fiecare biserică baptistă este autonomă, a deveni baptist poate fi ușor diferit în fiecare congregație.

Cercetarea altor denumiri

Cercetarea altor denumiri
Analizați alte denumiri, nu doar Baptiste. Există multe alte denominații frumoase acolo. Acestea includ romano-catolici, ortodocși de est, luterani, anglicani (în mod similar episcopal), metodiști, presbiterieni, creștini uniti, biserici ale lui Hristos; Biserica lui Dumnezeu și Adunarea lui Dumnezeu numite „Evanghelia deplină” (și alte grupuri penticostale), „nondenominative” și multe altele.
Cercetarea altor denumiri
Cereți fișa lor de credințe numite credințe fundamentale, principiile de bază, „Declarația adevărurilor fundamentale”, „Ce credem noi” sau altele.
Cercetarea altor denumiri
Dacă ați decis să alegeți Baptistine, asigurați-vă că faceți o ultimă verificare. Comparați teologia baptistă cu Biblia și cu biserica timpurie pentru a vă asigura că vă simțiți 100% când deveniți botez.
Cercetarea altor denumiri
Decideți ce denumire baptistă doriți să alegeți. Există multe dintre ele, astfel încât poate dura un timp să se decidă. Cea mai mare denumire de Botezător este Convenția Baptiștilor din Sud, așa că poate doriți să vă alăturați lor.

Găsirea unei Biserici

Găsirea unei Biserici
Căutați online o Biserică Baptistă în apropierea dvs. și decideți când să o participați.
Găsirea unei Biserici
Participați la respectiva biserică și decideți dacă doriți să rămâneți. Dacă decideți că nu vă place, căutați alte biserici.

întrebător

întrebător
Vorbește cu pastorul despre a deveni baptist, iar acesta îți va da instrucțiuni.
întrebător
El te va întreba dacă l-ai acceptat pe Isus în inima ta. Dacă aveți, sunteți toți pregătiți cu acea parte. Dacă nu ați făcut-o, el vă poate cere să spuneți o rugăciune simplă, acceptându-l pe Isus. După asta ai terminat.
întrebător
Urmează să vrei să te botezi, este posibil să fii deja creștin în conformitate cu baptiștii, dar încă nu ai devenit „botezător”. Vei deveni un „botezator” când vei fi botezat. Așa că faceți o întâlnire cu Pastorul când va fi botezul dvs. și apoi botezați-vă.
Cum devine un pastor din Nazaren un pastor baptist?
Nu există un răspuns în legătură cu modul de a deveni pastor baptist, deoarece unele biserici pot necesita un grad teologic, altele pot să vă instruiască sau să vă îndrume prin experiență de primă mână, etc. Bisericile variază, așa că poate doriți să discutați cu diverși pastori pentru a obține intrarea lor Apoi roagă-te și caută calea pe care simți că ești ghidat.
Sunt catolic și cred în mântuire prin credința în Isus Hristos. Cu toate acestea, alți creștini au spus că catolicii sunt păgâni. Ce ar trebuii să fac?
Probabil ar trebui să le explicați celorlalți creștini exact ceea ce credeți în voi, pentru că unii oameni care spun că sunt catolici pot fi de fapt păgâni (cu alte cuvinte, ei se arată la biserică în sărbători și pentru evenimente speciale, dar nu își trăiesc viața) ca adevărați adepți ai lui Hristos). Explicarea a ceea ce credeți exact îi va ajuta să înțeleagă că credeți în Isus.
Unele biserici baptiste te vor accepta ca botezator, după ce îl vei accepta pe Isus ca salvator sau ai spune că l-ai acceptat deja. Ei nu vor cere să fii botezat după aceea.
Puteți întreba despre alăturarea acelei biserici. Apoi, puteți vota fondul pentru clădiri, la ședințele de afaceri, alegerea membrilor consiliului și altele. Unele biserici au o constituție sau un set de „legi” care să spună modul în care funcționează astfel de probleme. Aceasta variază de la biserică la biserică.
Poți fi considerat botez odată ce te-ai botezat, dar participarea la biserică nu va fi contabilizată și înregistrată decât dacă participi la Școala Duminică și te înscrii pe fișa de prezență acolo.
Fiecare biserică împărtășește cea mai mare parte a aceleiași teologii, dar fiecare biserică baptistă poate diferi de lucrurile referitoare la calvinism și arminianism sau de prezența reală în Euharistie.
Botezul se face printr-o imersiune deplină, așa că țineți-vă respirația! Aceasta nu trebuie luată ușor sau ca o glumă.
punctul.com © 2020