Cum să devii un lunetist mai bun în Battlefield 3

Hei! Așa că am avut ceva probleme când am început să joc Battlefield 3 și m-am gândit cum pot deveni mai bun și iată!
Utilizați întotdeauna același lunetist! Acest lucru te va face să te obișnuiești cu scăderea glonțului și vei ști întotdeauna unde să țintești la anumite distanțe.
Utilizați întotdeauna același domeniu de aplicare! Fiecare domeniu de aplicare este diferit, toate au poziții de distanță și traversă diferite, se obișnuiesc cu unul și cu un pas mai aproape.
Încercați să vă mențineți respirația în joc pentru a obține un scop mai constant și o cameră mai calmă pentru a vă concentra cu adevărat pe fotografia dvs.!
Dacă folosiți un lunetist și o acțiune Bolt la distanță apropiată, atunci ratați o lovitură la inamic în apropiere, treceți întotdeauna la cuțit sau la arma secundară.
Folosiți echipamentul dvs.! Dacă vă aflați pe o macara sau o clădire, utilizați un balon spawn pentru ca restul echipei dvs. să vă poată ajuta. Sau folosiți un senzor de mișcare, astfel încât să știți dacă cineva este în spatele vostru
Rămâi cu un membru al echipei tale! Echipa ta vă poate ajuta foarte mult în aceste moduri Medic: Te revigorează pentru a nu-ți folosi Beacon-ul. Asalt: Dacă rămâneți fără muniție, trebuie doar să apăsați butonul de selectare și membrul dvs. de Asalt va fi acolo. Inginer: În cazul în care te descarci într-o evadare rapidă
Rămâneți predispuși cât puteți! Dacă rămâi în predică inamicul tău va avea ceva mai multe dificultăți pentru a obține o lovitură bună și dacă folosești un bipod, va fi mai bine să țintești.
Vizează pieptul și capul, deoarece suferă mai multe daune în funcție de locul în care le lovești
Trage mai mult de 1 lovitură la o țintă! Dacă obțineți o lovitură frumoasă asupra inamicului, dar nu omori, nu uitați să faceți dublu clic pe mouse-ul / declanșatorul drept / dreapta 1
Obțineți un punct de vedere bun, deoarece vă va fi mai ușor să vă vedeți inamicii fără ca dușmanii să vă găsească
punctul.com © 2020