Cum să învingi războinicii ca vânător în World of Warcraft 4.3

Războinicii pot suferi unele pagube devastatoare. Dar este cu totul posibil să câștigi o luptă împotriva unuia și să rămână mult HP. Este vorba despre combaterea abilităților lor de închidere a golurilor. Acest ghid vă va arăta cum să învingi un războinic.
Economisiți deconectarea pentru taxă. Încărcarea este principalul decalaj al războinicului. Așa că salvați-vă capacitatea principală de a vă îndepărta de tarif. Războinici buni vă vor aștepta să vă dezactivați, dar veți aștepta, de asemenea, ca aceștia să se încarce. Uneori trebuie să vă dezactivați, dar vă voi arăta un truc foarte bun mai târziu cum puteți face inutil sarcina războinicului.
Folosiți capcane. Capcanele pot înrădăcina războinicul la locul său dacă ai ales talentul din arborele supraviețuirii. Când fugiți, așezați niște capcane de șarpe sau îngheț pe sol, astfel încât să-l înrădăcească pe războinic în loc. Dacă nu se poate mișca, veți obține mai multă distanță.
Folosește apelul Maestrului de la animalul tău de companie. Dacă știți că acuzația războinicului este în timp util și a folosit hamstring pe tine, îndepărtați Debuff cu apelul stăpânului. Vei câștiga multă distanță! Dacă puteți depune capcane, războinicul nu va avea nicio șansă să închidă decalajul pentru o clipă.
Încercați să-l ciudați pe războinic. Dacă poți să-l înstrăinezi pe războinic, nu are nicio șansă să-l prindă. El trebuie să folosească un salt eroic și să încarce pentru a închide golul. Distanța dvs. este de aproximativ 40 de metri (131,2 ft), raza sa de încărcare este de doar 30, așa că încercați să utilizați acest avantaj. Este practică să-l surprinzi pe războinic că nu mai poate prinde din urmă. Dar cu practica va deveni mai ușor. Într-un duel, nu poți fugi pentru totdeauna, deoarece este o zonă limitată (vrăjitoarea este bună, pentru că ar fi enervant dacă nu ar exista o limită). Dar pe un teren de luptă, nu există o limită cu adevărat. Fiecare teren de luptă are suficient spațiu pentru a ciuda pe cineva.
Utilizați descurajarea în mod eficient. Într-un duel, unde există o zonă limitată, nu îl poți zbura pe războinic până nu va muri, pentru că vei „renunța” când vei părăsi zona duelului. Deci, cum poți contracara următoarea taxă când trebuie să alergi spre războinic? Determinarea este soluția. Fugi înapoi spre războinic și folosește imediat descurajarea. În mare parte toți războinicii vor taxa de spam, astfel încât să poată închide decalajul imediat după kit. Vor încărca în descurajarea ta. Poți fugi din nou de el, deoarece acuzația lui este inutilă împotriva descurajării și poți începe să trimiți din nou.
Încercați să folosiți descurajarea când știți că războinicul va folosi taxa. Uneori nu vor folosi taxele și pierdeți descurajarea, dar veți obține sentimentul pentru asta. Puteți utiliza, de asemenea, descurajarea atunci când războinicul a închis decalajul și începe să-și folosească reculurile. Cu descurajare, puteți risipi acele locuri de recoltă și le puteți contracara.
Împușcarea ar trebui să rămână întotdeauna pe războinic. Un războinic lent nu va fi la fel de bun ca un războinic nu încetinit. Folosiți împușcături și încercați să-l reîmprospătați mereu pe războinic.
Izbăvește-l pe războinic. Când războinicul s-a folosit de toate abilitățile sale de închidere a spațiului și aveți o distanță bună, atunci a venit momentul să vă aruncați distrugeri. Activați Rapid Fire și pachetul dvs. de daune (funcționează cel mai bine cu o macro). Apoi, folosiți-vă focurile principale de avarie, cum ar fi împușcături arcane, împușcături cobra / lovitură constantă și lovitură mortală.
În final, totul este vorba despre practică. Trebuie să înveți cum să reacționezi la abilitățile războinicilor și cum poți câștiga distanța. Acum pot bate războinici doar pentru că am pierdut la mulți. Am exersat și, cu timpul, știi când poți să depui o capcană, să folosești descurajarea și să elimini unele daune.
Nu renunta! Este foarte important.
Deconectați după încărcare
Nu suflați toate părțile de schimb simultan, folosiți-le cu înțelepciune
Ne urlet de jertfă! Când războinicul te va arunca în jos sau va primi un hamstring îmbunătățit asupra ta, va face multe pagube. Cu urlet de Jertfă, el nu va face prea multe daune. Este ca un al doilea trinket, așa că folosiți-l!
Folosiți-vă capcanele
Încercați întotdeauna să-l ciudați pe războinic
Nu puneți capcanele simultan. Încercați să utilizați un tip de capcană, scăpați și apoi folosiți altul. Vrei să obții maximul din ele.
Nu-l lăsa pe războinic să stea prea mult pe tine. Vei pierde din cauza faptului că fac multe pagube și, în timp ce el rămâne pe tine, abilitățile sale de închidere a decalajului vor ieși din timpul de răsturnare.
punctul.com © 2020