Cum să învingi Skeletron în Terraria

Acest ghid vă va învăța cum să bateți Skeletron în jocul Terraria. Aceasta se aplică atât versiunii mobile, cât și pentru versiunea pentru PC. Dacă aveți doar dificultăți învingerea Skeletron, citiți acest articol pas cu pas pentru a câștiga în cele din urmă trofeul șefului!
Adună niște arme. Înainte de a învinge Skeletron, asigurați-vă că aveți cel puțin o săptămână și știți cum să vă deplasați în joc și puteți supraviețui cu ușurință noaptea. Acest lucru vă va asigura că sunteți gata să învingi scheletul. Veți avea nevoie de câteva arme, armuri bune și câteva poțiuni de mana / sănătate. O listă poate fi văzută mai jos:
  • Un set de armuri. Aceasta include casca, pieptul și cizmele. Încercați să aveți un nivel de armură mai bun decât armura de lemn pentru a vă asigura că veți dura mai mult în timp ce luptați cu Skeletron. Găsiți, de asemenea, câteva cristale de inimă, astfel încât să vă puteți spori sănătatea și să supraviețuiți mai mult
  • Potiune de viata. Păstrați cel puțin 5 poțiuni de sănătate, astfel încât, atunci când starea de sănătate devine scăzută, o puteți spori din nou. Apăsați tasta H pentru a vă vindeca rapid în timp ce luptați cu șeful.
  • Poțiune de mană. La fel ca poțiunile dvs. de sănătate, păstrați cel puțin 5 dintre acestea și apăsați tasta M pentru a vă nivela rapid mana. Mana este folosit pentru magie, în timp ce sănătatea este folosită pentru inimile voastre.
  • Bombe. Aveți cel puțin 5 dintre acestea pentru a juca la schelet. Acestea au un impact destul de mare și pot fi găsite în cutii și vaze din întreaga lume.
  • Sabie. Nu folosiți doar o sabie slabă din lemn. Încercați să găsiți cel puțin un braț zombie (sabie) care va fi scăpat de zombi. Zombii creează în timpul nopții și sunt destul de ușor de învins.
  • Cizme rachete. Aceasta este opțională pentru că este posibil să nu le puteți găsi în funcție de experiența dvs. Puteți cumpăra acestea cu cinci monede de aur de la Goblin Tinkerer odată ce l-ați găsit sub pământ în peșteri.
Așteptați până vine noaptea. Pentru a spune când vine noaptea, puteți găsi / cumpăra un singur ceas sau puteți asculta muzica care se va schimba pe măsură ce se transformă din zi în noapte. Faceți drum spre temniță (fie pe stânga, fie pe dreapta, vizavi de junglă) cu câteva ore în timpul jocului înainte ca noaptea să vină, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a învinge Scheletul.
Faceți drum spre temniță. Cu câteva ore (timp de joc) înainte ca lumea să se transforme în noapte, faceți drum spre temnița care ar trebui să fie situată la stânga sau la dreapta (vizavi de junglă). În ușa de la intrare ar trebui să găsești un bătrân (The Clothier). Vorbeste cu el si alege cel care îl va chema pe Skeletron. Nu uitați să luați niște poțiune Ironskin dacă aveți ceva!
Atacați scheletul. Aruncați bombe la Skeletron, care ar trebui să producă pagube. Încercați să vizați brațele lui Skeletron, deoarece acestea creează cele mai multe pagube. Folosiți sabia pentru a ataca brațele fără a alerga în ele (sau în cap). Continuați să faceți o copie de rezervă și să vă deplasați, astfel încât Skeletronul vă lipsește când atacă. Când capul se învârte, încearcă-ți cel mai mult să-l eviți, întrucât face cel mai mult rău atunci când te învârti și îți face cel mai mic prejudiciu.
  • Bombe vă pot deteriora împreună cu Skeletron, așa că asigurați-vă că le veți evita atunci când sunt aruncate.
Colectați-vă recompensa. După ce ați terminat lupta cu șefii, veți avea câteva mici recompense, cum ar fi sănătatea / mana, banii, un trofeu (în funcție de versiunea dvs.), etc. După aceea, faceți-vă drumul înapoi acasă. Ați învins acum Skeletron!
Privesc doar o mulțime de piepturi pentru a găsi arme utile?
Nu chiar, trebuie să le creezi pe cele de nivel superior. Acest lucru se poate face prin exploatarea minereurilor și apoi transformarea lor în bare cu un cuptor. Apoi puteți folosi barele pentru a face arme mai bune.
Pot fi bombe lipicioase pe Skeletron?
Nu, nu pot. Nu se lipesc de niciun șef, inclusiv de Skeletron sau de vreun personaj AI, doar blocurile.
Aș putea folosi măcelarul de sânge pentru a învinge Skeletron?
Da, dar asigurați-vă că evitați atacurile sale și jucați cu cel puțin un al doilea jucător, va fi mult mai ușor!
Cum obțin cea mai puternică sabie?
Trebuie să-l învingi pe Lordul Lunii - șeful final al Terraria - de câteva ori pentru a obține Meowmere, cu 200 de daune de bază.
Am toate lucrurile, dar încă nu par să-l înving. Ce mai pot face pentru a bate Skeletron?
Încercați să vă ajute alți oameni. A avea sabia înflăcărată este, de asemenea, bun și, dacă scoți capul mai întâi, acesta va ucide brațele.
Există vreun fel în care să pot obține un pat în afară de temnița cu schelet?
Puteți face singur un pat combinând 15 bucăți de lemn și 5 bucăți de mătase la gater. Mătasea poate fi făcută prin combinarea a 7 telemea la un țesut. Așadar, aveți nevoie de 35 de stăpâni pentru a face 5 mătase pentru pat.
Aș putea folosi o lamă de fază?
Prefer să folosesc o lamă de iarbă sau o sabie aprinsă. Doar nu te înfoca prea tare și aleargă în capul lui învârtit. Vei fi blocat.
Ce este sabia aprinsă?
Este o sabie făcută din 18 bare de piatră a iadului din lumea interlopă. Barele din piatră Hellstone pot fi realizate din 3 pietre de iad și 1 obsidian.
Se va întâmpla ceva diferit dacă mă lupt cu Skeletron când va fi o lună de sânge în Terraria?
Scheletul însuși se va comporta la fel; cu toate acestea, inamicii nedoriti precum zombii sau ochii demonilor ar putea interfera.
Sunt în lumea Crimson și am învins ochiul și deci nu am demonit. Ce fac?
Dacă aveți o lume Crimson, atunci uciderea ochiului și alți șefi vor renunța la locul lor. Nu vă simțiți rău, deoarece articolele Crimson au mici avantaje față de lucrurile demonite.
Asigurați-vă că începeți lupta cât mai curând posibil; dacă tot lupți cu Skeletron în zori, te va omorî instantaneu.
punctul.com © 2020