Cum să-l învingi pe Ghirahim

Ghirahim este un demon enervant în The Legend of Zelda: Skyward Sword. Atacurile sale pot fi imprevizibile și chiar are o formă mai puternică, așa că citiți acest articol pentru a afla cum să-l învingi!
Protejează-ți sabia. Ghirahim va începe să vă testeze abilitatea de luptă în timpul începutului acestei bătălii și nu vă va ataca decât dacă nu faceți absolut nimic. Mergeți până la el și scoateți sabia și scutul pentru a ataca. Ghirahim va ajunge la mâna lui și o sferă roșie strălucitoare va emite din ea. Practic, încearcă să-ți copie mișcările, astfel încât să poată apuca sabia și să o folosească împotriva ta; dacă încerci să-l lovești la întâmplare aici, el doar te va apuca de sabie și te va ataca cu ea.
Rotiți-vă sabia cu grijă, așa cum ați făcut cu puzzle-urile statuii oculare mai devreme în temniță. Îmbrăcați-vă mâna pentru a vă copia mișcările. Apoi, oprește-ți mișcarea sabiei pentru a-i permite lui Ghirahim să se oprească la fel și încetează-l încet în poziția opusă de unde este mâna lui. Atacă-l imediat cu sabia din acea direcție și repeta. Dacă vă apucă cu succes sabia oricând, ridicați-vă sabia în sus sau agitați telecomanda Wii pentru a lăsa drumul și a începe.
Atac. După ce ai folosit această strategie de trei ori, Ghirahim se va obișnui cu ea și te va împiedica să-l lovești. Acum, tot ce trebuie să faceți este să vă mutați sabia în poziția exactă a căreia îi este mâna după ce vă amestecați și opriți mișcările lui, spre deosebire de balansarea în poziția opusă. După aceea, trebuie doar să-l ataci cu sabia tăindu-l în direcția opusă modului în care l-ai tăiat înainte. Repetă acest proces încă de trei ori pentru a-l supăra pe Ghirahim și pentru a-l forța să-și schimbe tactica de luptă.
Contra-atac. În acest moment, ar trebui să te obișnuiești deja să lupți cu el în acest fel și Ghirahim știe și asta. El își va smulge apoi degetele și va chema o sabie cu magie pentru a se potrivi cu ale tale și va începe să atace. Aici trebuie să fii extrem de atent la atacurile sale. Ghirahim se va întoarce înapoi, se va ghemui și va pune sabia în fața lui; acesta este un semn că el va efectua un atac de bord. Acest atac vă va aduce multe daune dacă nu sunteți atenți! Când vine să alerge, în momentul în care vine să-și strecoare sabia pentru a ataca, contraatacul cu un scut. Dacă se face repede, el va deveni uluit, permițându-ți timp liber să-l deteriorezi foarte mult cu sabia. Puteți utiliza, de asemenea, un atac de rotație dacă nu sunteți atât de grozav la protejarea scutului sau dacă nu aveți unul echipat cu dvs.
Dodge cuțitele. Un alt dintre atacurile sale este să cheme o coloană sau un rând de pumnale mici (sau cuțite kunai) și să le arunci. Indiferent de felul în care el aruncă este oricare ar fi modul în care îi lovești înapoi cu sabia (adică, lovești în sus sau în jos pentru verticală și lovești la stânga sau la dreapta pentru orizontală.) Puteți de asemenea să îi evitați sau să protejați pumnalele, dar nu vor face daune pentru ei, așa că folosiți asta în avantajul dvs. dacă doriți să-l învingi rapid pe Ghirahim.
Abordează-te cu ultimele abordări ale atacului. Cele două ultime atacuri ale sale îl implică să te îmbrățișeze și să lovească sabia să te rănească. Când Ghirahim se teleportează, alergați rapid sau evitați-vă, deoarece va apărea în spatele sau lângă voi și repede. În funcție de cum își ține sabia este modul în care trebuie să-l tăiați cu al tău; dacă nu, atunci veți fi atacat de el decât dacă îi evitați atacurile. Dacă își ține sabia vertical, atacă de la stânga la dreapta sau face un atac de rotire verticală. Cu toate acestea, dacă își ține sabia pe orizontală, atacă în sus sau în jos sau face un atac de orizontală. (Puteți alege să fugi de el pentru a evita pierderea de inimă, dar bătălia va dura doar mai mult pentru a bate.)
Fii pregătit pentru fiecare atac. Ghirahim va folosi aceste patru atacuri la întâmplare, deci fii pregătit să știi ce să facă când folosește unul dintre aceste atacuri. Ghirahim poate folosi, de asemenea, aceste atacuri în rânduri consecutive, apoi să treacă la un alt atac și să repete, astfel încât să fiți mereu atenți. Când începe să te îmbrățișeze sau când folosește pumnale pentru a te lovi mai des decât în ​​mod normal, atunci știi că ești la jumătatea drumului să-l învingi. Dacă începe să folosească foarte mult atacurile de tip dash, ești aproape că l-ai bătut. Distruge vasele din jurul arenei dacă ai probleme pentru a-ți restabili sănătatea și nu uita să folosești poțiuni de inimă și poți de revitalizare, dacă este necesar. Utilizați Poțiunea Guardiană doar dacă aveți probleme extreme pentru a învinge Ghirahim.
punctul.com © 2020