Cum să fii nebun

Nebunia este o trăsătură excelentă pe care trebuie să o ai la dispoziție, chiar dacă nu ești un spion debonair, care salvează globul! Lucruri precum petrecerile surpriză și farsele sunt mai ușoare și mai distractive dacă poți fi un pic ciudat. Pentru persoanele mai sinistre, obrăznicia poate fi de asemenea folosită pentru a vă obține ceea ce doriți atunci când nu puteți obține prin mijloace oneste, indiferent dacă este acces la un club numai pentru membri sau doar acces la un film cu R. Cultivați-vă abilitățile amețitoare pentru viață, încărcate de emoție, emoții și, cel mai probabil, de jenă ocazională!

Acționând ca un adevărat furiș

Acționând ca un adevărat furiș
Minți bine. Furișul nu înseamnă doar să te miști în liniște și să nu fii văzut. La fel de importante sunt și abilitățile de „furiș” social - abilități care te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești din partea oamenilor și te vor ajuta să ieși din probleme dacă ești prins să te strecori. Unul dintre aceste abilități este capacitatea ta de a spune minciuni rapide, convingătoare. Trebuie să fiți capabil să oferiți o explicație logică, benignă pentru comportamentul dvs. în orice moment.
 • O modalitate de a deveni un mincinos bun este să iei o clasă de actorie sau să te înscrii la o producție de teatru. Actorii sunt, într-un anumit sens, mincinoși profesioniști - actorii buni își folosesc fețele, vocile și corpurile pentru a țese o poveste convingătoare.
Acționând ca un adevărat furiș
Ascunde-ți adevăratele emoții. O simpla față de poker te poate duce surprinzător de departe! Când ești obraznic, este esențial să pari serios cu privire la orice minciună pe care o faci, chiar dacă este una sălbatică! „Vinde-ți” minciunile - vocea, fața și corpul tău ar trebui să susțină toți ideea că ceea ce spui este adevărul. Aceasta nu înseamnă doar să păstrezi o expresie severă în orice moment - pentru a-ți susține minciuna, ar putea fi necesar să practici apariția jubilantă, tristă, preocupată și la fel de multe alte emoții, dacă poți!
 • Există un motiv pentru care se numește „față de poker” - pentru a ajuta la dezvoltarea controlului cu piatră la rece asupra expresiei tale faciale, alături de prieteni pentru a juca puțin Texas Hold'Em sau o altă variantă de poker, majoritatea încurajând jucătorii să-și ascundă emoțiile.
Acționând ca un adevărat furiș
Artizanat o scuză dinainte. Când te furișezi, ești obligat să fii prins în cele din urmă - modul în care te descurci în această situație poate face diferența între dacă poți continua să te furișezi sau să fii râs din casă. Creează-ți o scuză pentru ce te furișezi dinainte - una care este logică pentru locul în care te strecoare. De exemplu, dacă ești prins să te strecori la etaj, în timp ce există o petrecere la parter, spune că ești în căutarea baie.
 • Dacă te-ai strecurat în jurul unor persoane care nu te cunosc, poți să-ți planifici în prealabil scuza în măsura în care poți avea un nume fals și / sau backstory. Sprijină-ți povestea cu alegerea garderobei și comportamentului tău - dacă te prefaci un misionar religios, de exemplu, poate vrei să porți pantaloni curate, o cămașă albă cu buton și o cravată (dacă ești bărbat) și să duci cu tine literatură religioasă.
Acționând ca un adevărat furiș
Fii fermecător. Persoanele cu probabilitate naturală au o perioadă mai ușoară pentru a obține ceea ce își doresc - dacă sunteți extra-fermecători, veți avea opțiunea de a vorbi cu oamenii pe care altfel ar trebui să îi strecurați nevăzuți. Păstrați o conduită prietenoasă și interesată. Privește oamenii în ochi. Glumiți cu ei - despre scăderea locurilor de muncă, dacă doriți să construiți un raport rapid. Pretinde să-și susțină opiniile. Faceți-le ca tine - amintiți-vă, nu va trebui să fiți prietenul lor după ce ați trecut prin trecere pe lângă ele, așa că folosiți fiecare oportunitate la dispoziția dvs.
 • Nu-ți fie frică să flirtezi! Dacă credeți că ați primit „atenția” acestei persoane, profitați de ocazie! Câteva cuvinte de alegere de la o femeie atrăgătoare pot, de exemplu, să convingă un șuier să deschidă ușile către un club de noapte deja aglomerat.
Acționând ca un adevărat furiș
Folosește-ți aspectul ca pârghie socială. Oamenii sunt puțin adânci - din păcate, adesea, oamenii vor face o judecată despre tine, în funcție de aspectul tău. Când ești obraznic, folosește acest lucru în avantajul tău! S-ar putea să doriți să vă îmbrăcați în pantaloni înfuriați și un polo pentru a părea cât se poate de curat și ne amenințător, astfel încât oamenii să vă treacă cu vederea. În schimb, s-ar putea să doriți să vă radeți capul, să purtați un inel pentru nas și o jachetă de piele murdară dacă doriți să arătați intimidant. Folosește bunul simț - întreabă-te „ce fel de persoană va avea cea mai bună lovitură de a obține obstacole trecute în această situație?”
 • Dacă ești cu adevărat curajos, poți chiar să-ți creezi o deghizare și să te prefaci că ești cineva care nu ești - țineți cont de faptul că înfăptuirea unui ofițer de poliție etc. este o crimă gravă!
Acționând ca un adevărat furiș
Folosiți elementul surpriză. Când doriți să dezvăluiți cuiva fructele obrăzniciei dvs., asigurați-vă că acestea nu vor vedea că are un impact maxim. Faceți ca comportamentul și mediul dvs. să apară cât mai normal până în ultima secundă. De exemplu, dacă plănuiești o petrecere de aniversare surpriză la casa cuiva, păstrează casa cu excepția camerei în care se ascund oaspeții. Pe măsură ce îl adori pe băiatul zilei de naștere în camera desemnată, folosește fața de poker pe care ai exersat-o pentru a părea cât mai neclară.
 • În scenariul de exemplu, asigurați-vă că vă păstrați fațada până după ce a fost surprins! Dacă dați în chicote chiar și câteva secunde prea curând, puteți da surpriza.

Fiind Stealthy

Fiind Stealthy
Observă-ți împrejurimile și oamenii din jurul tău. O persoană cu adevărat furtă este conștientă de împrejurimile sale. El / ascultă și caută obstacole, fie că sunt animate (de exemplu, o persoană sau un câine) sau neînsuflețite (de exemplu, un gard cu legături în lanț.) Când ești nebun, țineți ochii cojiți și urechile ascultate !
 • Dacă aveți o șansă, studiază locația în care urmează să te strecoare și oamenii pe care îi vei întâlni. Ia notite. Chiar și să luați în calcul schița hărților simple - acestea vă vor ajuta să planificați o strategie pentru a vă strecura în acest loc și a vă deplasa în jurul acestor oameni.
 • Căutați modele în comportamentul popoarelor. De exemplu, dacă vezi că prietenul tău ajunge acasă de la serviciu la 6 PM în fiecare zi, vei ști să-ți faci fața înainte de atunci.
Fiind Stealthy
Trage cu urechea la conversații importante. Puteți afla informații pe care nu sunteți menit să le aflați dacă căutați oportunități de a „auzi” conversațiile private. Dacă sunteți la locul unui prieten cu câțiva amici și credeți că prietenii dvs. plănuiesc o farsă pe tine, se strecoară liniștit până la ușă când vorbesc în altă cameră, atunci ascultați la gaura cheii sau țineți în tăcere un cupa la ușă pentru a asculta.
 • Dacă cineva vorbește la un telefon pe o linie terestră, încercați să alegeți un alt telefon pe aceeași linie pentru a auzi cu ușurință conversația lor din altă parte a casei. Doar asigurați-vă că o faceți foarte, în liniște - nu inspirați în receptor.
Fiind Stealthy
Stai în afara liniilor de vedere ale observatorilor. Cel mai esențial aspect al furișului este să nu fie văzut făcând ceva rău! Indiferent dacă furați cartofii prăjiți de la prânzul unui prieten sau vă strecurați din cartușul de gunoi, veți dori să nu fiți văzuți. Păstrează întotdeauna ceva între tine și alte persoane care te-ar putea vedea. Dacă trebuie să te ghemuiești sau să te contorsionezi ca să te ascunzi după tejghea, copaci, bucăți de piele zvelte sau orice alte caracteristici de mediu pe care le poți folosi pentru a bloca liniile de vedere ale altor oameni.
 • Evitați zonele mari, deschise. Nu poți vedea în toate direcțiile simultan, așa că în aceste zone este greu să urmărești alți oameni și, astfel, mai ușor să fii reperat. Rămâneți lângă ziduri când este posibil - știți că nu puteți fi văzuți prin perete, astfel încât să vă puteți concentra atenția asupra unghiurilor din care sunteți mai probabil observat.
 • Dacă puteți, aflați planul unei clădiri înainte de mână. Chiar și o înțelegere de bază a locului în care sunt amplasate majoritatea camerelor, ferestrelor și ușilor, vă poate ajuta să faceți alegeri bune despre ce zone să evitați și unde să ascundeți dacă apare nevoia.
Fiind Stealthy
Minimizați sunetul pe care îl faceți în timp ce vă deplasați. Oamenii te pot auzi chiar dacă nu te pot vedea, așa că una dintre primele tale îngrijorări în timp ce se strecoară prin casă ar trebui să fie să faci cât mai puțin zgomot. Folosiți cât mai multe dintre următoarele tehnici pentru a vă amortiza profilul audio și pentru a reduce șansele ca oamenii să vă audă venind de la distanță!
 • Mergeți cu pași delicate. Mențineți genunchii ușor aplecați în timp ce schimbați greutatea încet de la un picior la altul. Utilizați un pas blând cu toc.
 • Purtați haine liniștite. Nu purta haine care fac zgomot când sunt zgâriate sau când te muți în ele. Țesăturile moi sunt cele mai bune - pantaloni de pulover și multe tipuri de uzură atletică funcționează bine.
 • Purtați încălțăminte moale. Dacă trebuie să folosiți încălțăminte, purtați o pereche cu tălpile moi care nu se strecoară pe suprafețele umede. Papucii sunt mai buni. Șosetele nude sunt mai bune!
 • Nu atingeți suprafețele zgomotoase. Majoritatea covoarelor sunt mai liniștite decât podelele din lemn de esenta tare, care pot strica și amplifica sunetul pașilor tăi. De asemenea, evitați să vă bateți în orice sticlă sau metal sau să păstrați crenguțe dacă sunteți în aer liber.
 • Dacă este posibil, efectuați mișcări semnificative numai atunci când există un alt zgomot care să-l acopere (de exemplu, când un avion zboară deasupra).
Fiind Stealthy
Fii inconfundabil în mulțimi. Dacă ai de gând să fii amuzant undeva unde există deja zeci de oameni, vei fi văzut și auzit. În loc să evitați detectarea, ar trebui să vă concentrați mai degrabă pe crearea unei impresii memorabile asupra persoanelor care vă văd. Îmbrăcați-vă și acționați inconștient pentru situație. Apare prietenos și deschis, dar nu vorbi cu nimeni de care nu trebuie - cu cât sunt mai puțini oameni care îți aduc aminte de tine, cu atât mai bine.
 • Când încercați să evitați conversația, încercați să arătați ca și cum aveți ceva de făcut. Mergeți cu un scop - de parcă sunteți în drum spre ceva important și nu vă puteți deranja să vorbiți.
Fiind Stealthy
Au o bună manevră de mână. Atunci când ești amețitor, va trebui adesea să apuci sau să smulgi ceva de la cineva fără să fii observat. O bună manevră a practicienilor de mână au mâini stabile, agile și silențioase. Practicați trucuri simple de magie pentru a îmbunătăți tehnicile de bază, cum ar fi palming, care vă vor ajuta să furați cu noul dvs. premiu.
Fiind Stealthy
Folosiți o direcție greșită. Învață să creezi distracții pentru a abate atenția oamenilor, altfel ar fi dificil sau imposibil de strecurat. Dacă încercați să vă strecurați din casă după capătul de casă și tatăl tău se uită la televizor în sufragerie, cu o vedere excelentă a singurei tale ieșiri, ar trebui să concepeți un motiv pentru a-l face să părăsească postul! De exemplu, bate o lopată în atelierul său, făcând cât mai mult zgomot. Alegeți repede într-o ascunzătoare (să sperăm că ați cercetat-o ​​în prealabil) și apoi așteptați-l să investigheze zgomotul. Când o face, aluneca repede pe ușă!
 • Pickpockets folosesc direcții greșite pentru a fura portofele - puteți utiliza același principiu pentru a face mizerie cu prietenii! Păstrează-ți atenția prietenului pe un lucru - un videoclip amuzant sau un truc de carte, de exemplu - în timp ce întinzi o mână din linia lor vizuală pentru a smulge ce vrei.
Fiind Stealthy
Îmbunătățește-ți puterea și flexibilitatea. Adidași experți pot beneficia de un antrenament bun - o stare fizică bună poate face o diferență uriașă atunci când încercați să vă ridicați deasupra unui gard și din vedere. În mod similar, un corp flexibil se poate strecura în ascunzătoare minuscule mult mai ușor decât unul neîngrijit, inflexibil. Există chiar și un beneficiu în îmbunătățirea rezistenței tale cardio - dacă ești prins și trebuie să te rogi, adică!
 • Dacă nu ați făcut-o deja, începeți o rutină de exerciții bine echilibrată pentru a începe calea către fitnessul personal.

Respectându-ți abilitățile amețitoare

Respectându-ți abilitățile amețitoare
Exersați abilitățile de bază ale furișului. Când abia începi, încearcă să fii trudit într-un mod mic, abia sesizabil. Dacă vă aflați într-un spațiu mic, de exemplu, dacă mergeți într-o mașină, vă puteți concentra pe îmbunătățirea stângacirii dvs. fără a fi necesar să vă țineți cont de împrejurimi.
 • Încercați acest exercițiu furiș: în timp ce stați pe scaunul pasagerului, verificați dacă există monede în suportul pentru cupă. Încet, dar sigur, (pe parcursul plimbării cu mașina) scoateți monedele pe rând. Asigurați-vă că șoferul nu vă urmărește și încercați să nu faceți zgomot. Mai târziu, încercați să așezați toate monedele în suportul de cupă. Acest exercițiu îți va îmbunătăți stabilitatea mâinilor, capacitatea de a te mișca în tăcere și capacitatea de a citi limbajul corpului persoanelor pe care te furișezi!
Respectându-ți abilitățile amețitoare
Extindeți-vă practica de furiș. Când ești încrezător că ești amețitor în medii mici, controlate, este timpul să exersezi furișul în medii mai mari, mai active. Fiecare persoană suplimentară din împrejurimile dvs. este o variabilă de care va trebui să țineți cont - să puteți da socoteală pentru poziția și linia de viziune a altor oameni chiar și atunci când nu îi priviți folosind indicii precum sunetul pașilor etc. o abilitate vitală de furiș.
 • Încercați acest exercițiu: la un eveniment social, urmăriți pe cineva care are o băutură din colțul ochiului. Așteptați până le întoarce spatele și apoi mutați băutura într-o altă cameră. După ce ai mutat băutura, du-te înapoi și privește-le în timp ce încearcă să-și amintească unde l-au pus. Asigurați-vă că păstrați o față dreaptă - nu renunțați la faptul că ați avut ceva de-a face. Acest exercițiu îți îmbunătățește abilitatea de a păstra inconștient în zonele aglomerate, precum și capacitatea de a-ți controla emoțiile în fața cuiva pe care ai trădat-o.
 • Pentru o probă bună a abilității dvs. de a vă deplasa în liniște, rămâneți treaz noaptea târziu și încercați să vă deplasați în casă în liniște atunci când toată lumea adorme - alegeți un punct în casa dvs. pentru a vă strecura, apoi trageți înapoi în camera dvs., parcurgând cât mai multe camere pe cat posibil. În liniștea nopții, veți putea auzi chiar și cele mai mici mișcări.
Respectându-ți abilitățile amețitoare
Păstrează-ți abilitățile sociale ascuțite. Vrei să fii capabil să creezi minciuni, scuze și informații personale din zbor, pentru a-ți vorbi în trecut oameni supărați care ar putea interfera cu misiunea ta. Exersează-ți abilitatea de a minți și a fermeca oamenii - de multe ori, este la fel de important ca și capacitatea ta de a te mișca fără să fii văzut sau auzit.
 • Unii oameni au o reacție negativă viscerală atunci când spun o minciună care este detectabilă de alții. Pentru a începe să treceți peste acest lucru, începeți să spuneți minciuni nesemnificative, inofensive. Când cineva cere timpul, spune-i că este cu un minut mai târziu decât este. În cele din urmă vei lucra prin reticența ta și, dacă îți vei extinde treptat minciunile, în curând vei putea spune convingător „minciuni” reale, consecințe.
 • Dacă nu sunteți scârțâitori din punct de vedere social, încercați să vă vorbiți într-o sală de gimnastică sau într-un club de țară doar pentru membri, ca un bun test al abilităților dvs. sociale de a păcăli. Pregătiți-vă o scuză bună înainte - poate v-ați lăsat portofelul în vestiar sau poate prietenii dvs. vă așteaptă în interior, dar nu vă pot lăsa să intre, deoarece sunt în piscină departe de telefoanele lor!
Cum aș putea realiza un proiect secret?
Păstrați toate proviziile pentru proiectul dvs. în camera dvs.; dacă trebuie să fie păstrate în frigider, atunci păstrați-le spre spate sau pe un raft inferior. De asemenea, păstrați-l secret de prietenii și membrii familiei, dacă este necesar; dacă credeți că acestea vă pot ajuta să vă finalizați proiectul și să îl păstrați secret, atunci le puteți spune despre el.
Dar dacă sunt în întuneric furișând? Ce ar trebui să fac sau să port?
Purtați haine casual. Nu încercați să fiți un ninja cu masca și toate - o simplă glugă și jogging o vor face, atât timp cât sunt întunecate (nu negre)! Dacă ai de gând să lovești noaptea, asigură-te că ești chiar lângă un loc bun, unde poți să te plimbi în întuneric și să-ți fugi.
Cum verificați dacă cineva vă privește fără a face acest lucru evident?
Ați putea folosi o oglindă compactă. Acționează ca și cum te privești, dar privește-le în schimb.
De ce ai vrea să-i înveți pe oameni cum să mintă, să fure și să fie sub control în multe alte moduri? Lumea are destulă obraznică așa cum este.
Acest tutorial este doar pentru distracție. Deși se înțelege și se apreciază că ai vrea să scapi de lumea urâtului, nimic nu este alb și negru. Cum rămâne cu un copil care este speriat de un părinte sau prieten abuziv, care are nevoie să se strecoare la școală sau să obțină ajutor de la poliție? Cel mai bine este să nu-ți asumi niciodată nimic și dacă nu-ți place subiectul, cel mai bine este să-l eviți.
Cum pot strecura ceva din casa unei persoane atunci când nu sunt acasă fără ca ei să observe că a dispărut?
Înlocuiți-l cu ceva similar. Prietenul meu colectează cărți. Ori de câte ori merg la casa lui pentru weekend, aduc o carte din casa mea care are grosimea de un centimetru și o culoare similară cu celelalte din geanta mea de weekend. Ori de câte ori iese din cameră (de ex. Să folosesc toaleta) îmi iau cartea și o schimb cu una dintre cele care arată foarte asemănătoare. Încă nu a observat că aproximativ 20 din cele 60 de cărți ale sale din colecție au dispărut și a trecut aproximativ un an de când am început această faină. A fi ciudat include temeinicia și gândirea rapidă, dar cel mai mult include răbdare.
Ce haine sunt cele mai potrivite noaptea?
Dacă te strecoare, albastru închis este cel mai bun.
Cum iei ceva fără ca cineva să observe?
Creați o distracție bună! Spuneți că se întâmplă ceva în altă cameră și, odată ce persoana a dispărut, smulge articolul! În cazul mai multor persoane, încercați-i pe toți să creadă că ceva le place este în afara sau într-o altă cameră, etc. Asigurați-vă că o refaceți când ați terminat cu trucul.
Cineva mi-a furat o carte și nu sunt sigur cum să o recuperi de când este în biroul lor de la școală. Ce pot sa fac?
Scoate cartea de pe birou și ia-o înapoi acasă, astfel încât să nu poată face nimic.
Ce ar trebui să fac dacă mișcările naturale fac uneori să apară o articulație la fel de tare ca cineva care-și smulge degetele?
Ascundeți-vă în zona cea mai apropiată; de exemplu, în spatele unei uși sau copac, sau sub o masă. Dacă oamenii nu vă pot vedea, vor crede că și-au imaginat-o.
Ce se întâmplă dacă am nevoie de informații și persoana nu mi-o va da? Ce fac?
Șantajează-i sau mituiește-i. Găsiți ceva ce își doresc (sau nu vor) și folosiți-l pentru a obține informațiile dvs.
Întotdeauna ai o scuză la îndemână atunci când te strecoare.
Dacă ești prins în miez de noapte, spune că te duci la baie sau primești un pahar cu apă. (Dacă nu ești afară) Atunci spune că ai auzit ceva și apoi spune cum nu ai vrut să trezești pe cineva sus și nu vrei ca oamenii să-ți creadă nebunii.
Când te-ai strecurat, fă, de asemenea, multe activități simultan, pentru a te distrage de la cel care nu vrei să fii văzut.
Dacă ești prins de bunurile altcuiva, gândește-te pe picioarele tale și spune „O, scuze! Am crezut că acesta este ceaiul meu” (sau orice ai lua). Asigurați-vă că arătați surprinși și scuze.
Amintiți-vă, dacă puteți vedea pe cineva, probabil vă vor vedea și pe voi.
Stai tăcut și nu atrage atenția asupra ta, decât dacă ești sigur că ceea ce te strecoară este ascuns în buzunar, pumn sau mânecă. Vorbirea te poate ajuta uneori (mulți oameni nu intră într-o cameră, apoi ies afară fără să spună un cuvânt).
Dacă mergeți la baie, încercați să faceți pipi acolo unde nu există apă, astfel încât să nu fie zgomot de stropi.
Când mergeți pe un podea din lemn, asigurați-vă că rămâneți aproape de pereți, deoarece podeaua are cel mai mult sprijin acolo, astfel încât să nu crească deloc (sau la fel de mult).
Cea mai bună modalitate de a urmări rețeaua dvs. complicată de minciuni și de a nu fi prins în minte, este doar să o păstrați cât mai simplu. De exemplu, în loc să vă prezentați o explicație lungă de 5 minute despre motivul pentru care trebuie să împrumutați o mașină a prietenilor, spuneți-vă că a fost remorcată sau este în magazin.
Dacă ascundeți ceva în pumn, apoi alergați, săriți sau faceți ceva ce ar face în mod normal cu un pumn încleștat.
Când sări, pregătește-te să te aterizezi pe degetele de la picioare și urmărește rapid forța din salt, îndoind genunchiul. Acest lucru va face ca aterizarea dvs. să fie inutilă dacă este făcută corect.
Niciodată, niciodată, nu se strecoară în jurul locațiilor guvernamentale, militare, poliției sau ale unor companii de importanță înaltă. Aceasta este munca pentru spionii pregătiți profesional. Nu te închide în închisoare pentru că l-ai jucat pe James Bond!
Nu vă strecurați niciodată în jurul locurilor de muncă noaptea, decât dacă știți că aveți șanse mici să fiți văzuți sau puteți avea probleme.
Dacă ești prins în oricare dintre pașii de mai sus, s-ar putea să pari un prost.
Dacă ești prins, s-ar putea să ai probleme.
Asigurați-vă că articolul pe care îl luați are ceva care să-i ia locul sau cineva ar putea să-și dea seama că a dispărut.
punctul.com © 2020