Cum să fii individual (pentru copii)

Ești un copil care vrea să fie un individ, dar nu știe de unde să înceapă? Dacă răspunsul este da, atunci citiți mai departe!
Știi doar ce este un individ. Un individ este o persoană care este diferită de alte persoane și nu-i pasă de ce cred ceilalți! Se pot îmbrăca diferit, cum ar fi muzică diferită sau chiar pot avea o personalitate diferită, totul este în regulă!
Dezvoltați-vă propria personalitate! Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri despre a fi un individ, s-ar putea să fii timid, tare, prietenos sau plin de spirit! Oricare dintre aceste lucruri te va face un individ! Sau puteți chiar să vă schimbați personalitatea în jurul diferiților oameni, acest lucru este în regulă! Acest pas nu este foarte important pentru că aveți deja o personalitate!
Încercați să vă creați propria modă Poate doriți să purtați diferite lucruri altor persoane pe care le puteți purta blugi baggy, blugi skinny, pantaloni scurți de 3 sferturi, fuste, miniskirts, dresuri! Acest lucru este în regulă! Dacă îți place să porți blugi baggy, ai putea să-i obții pe cei care sunt prea mari pentru tine și să îi porți pe acei sau să-i iei pe cei prea mici! Acest lucru te va face să ieși în evidență în mulțime! Obțineți orice culoare vi se potrivește! Dacă porți bluze, tricouri, cămăși sau orice le personalizează dacă părinții tăi te lasă! Le puteți personaliza adăugând poate modele mici cu vârfuri de pâslă sau vopsea acrilică! Dacă nu aveți voie să faceți acest lucru, atunci cumpărați tricouri albe simple și personalizați-le cu vopsea / albire, dacă aveți voie! Dacă vă plac lucrurile dezordonate, atunci încercați să le spargeți sau să le tăiați!
Cu pantofi ai putea purta orice! Vans, Converse, Nike, Adidas sau orice altceva!
Fii propria ta persoană! Un individ este cineva care este independent! Ei sunt doar ei înșiși și nu pretind a fi altcineva! Își exprimă individualitatea făcând ceea ce își doresc și muzică! Nu fac doar lucrurile pentru că vor să arate bine sau pentru că și alți oameni o fac! Este pentru că este ceea ce îi reprezintă ca persoană! Ei iau propriile decizii și să fie cine vor să fie!
Îți place ce îți place! Iti poate place orice tip de muzica! Genurile sunt: ​​Clasic, Folk, Slow Acoustic, Country, Country pop, hip hop, pop, r & b, rock, country rock, punk rock, ska punk, emo, emo pop, emo rock, clasic punk fusion și mai mult !!! !!!
Exprima-te! Poate doriți să vă exprimați făcând hobby-uri cum ar fi să cântați la un instrument, să scrieți o melodie, să jucați sport, să faceți un joc, să citiți cărți, să scrieți cărți, să faceți o zi de zi, să alcătuiți o lume fantezistă! Acestea sunt toate lucrurile prin care îți poți exprima individualitatea!
Nu te agăța de părerile altora. Cui îi pasă dacă toată lumea te numește ciudat? O parte din a fi un individ se bucură de viață și nu are grijă ce cred ceilalți!
Au o Atitudine plăcută! Fii încrezător, dar nu cochet, fii tu însuți și spune-ți mereu părerile, dar fii amabil și blând și vei fi îngrijit!
Lipiți-vă cu prietenii, ei vă vor oferi sprijin dacă îi pierdeți găsiți noi, știu că sună înfricoșător, dar vedeți ce se întâmplă!
E bine să ai modele! Modelele bune sunt, în mod normal, persoane bune și te pot inspira pe parcursul „vieții tale individuale!”.
Ești tu și asta contează!
Fii creativ atunci când îți personalizezi lucrurile vezi cu ce poți veni, moda face parte și din exprimarea ta!
Doar fii tu insuti!
Ferește-te de acei oameni care râd de tine și încearcă să te dea jos de a fi un individ se bucură de viață și se gândesc pozitiv la tine și la alte lucruri și nu le pasă ce cred ceilalți!
punctul.com © 2020