Cum să fii o fată „Preppy” în liceu

Să fii preppy este mult mai mult decât oamenii cu care stai la ochi. Este hainele pe care le porți, lucrurile pe care le faci, dar, mai important, cum acționezi, cum te tratezi pe toți în școală, manierele tale și eticheta ta. Dacă vă pregătiți pentru asta, puteți deveni o fată pre-tipă; este foarte distractiv!
Evaluați-vă situația socială actuală - sunteți un fluture de perete, un ieșit sau o fată obișnuită? Știind unde stai te poate ajuta să obții perspectiva asupra a ceea ce trebuie să faci pentru a obține statutul de pregătire.
Fii sănătos.
  • Mâncați bine și aveți grijă de corpul vostru. Urmăriți un sport școlar, cum ar fi tenis, pistă, golf, dans, lacrosse, polo (orice tip de călărie engleză), canotaj, înot, fotbal sau orice altceva vă oferă școala. Corpul tău nu trebuie să fie perfect; a fi preppy arată mai mult în modul în care acționați și tratați pe ceilalți din jurul vostru, dar participarea la sport preppy nu doare niciodată.
Faceți bine la școală.
  • Dacă nu puteți merge la o școală privată, măcar încercați să urmați o plasare avansată (AP) sau cursuri accelerate în aproape tot ce puteți. Dacă școala dvs. oferă electivi, alegeți cursuri de pregătire profesională pregătitoare (cum ar fi științe culinare, arhitectură sau științe agricole), mai degrabă decât o clasă „ușoară”. Este bine să iei și consiliul studenților sau o clasă de educație fizică.
  • Încercați să vă concentrați cariera liceului pe obținerea notelor bune și participarea la cluburi, sporturi și organizații. Este în regulă să te distrezi uneori, dar este important să îți dai seama că școala este importantă. Folosește resursele școlii tale (clase pre-ACT / SAT, îndrumare, bibliotecă etc.) și încearcă tot posibilul să câștigi burse!
  • Luați o limbă străină dacă școala dvs. o oferă. Multe universități necesită 2-3 ani de limbă străină pentru admitere și veți arăta foarte educat. Preps-urile iau educația foarte în serios și pot ține întotdeauna o conversație despre orice subiect; fii foarte bine rotunjit.
Au bune maniere și clasă. Acesta este cu siguranță cel mai important aspect de a fi preppy.
  • Prepele reale sunt întotdeauna politicoase și amabile. Preparatele nu sunt niciodată nepoliticoase, medii sau neplăcute. Nu sunt niciodată bătăuși și ar trebui să fie întotdeauna capabili să îi facă pe ceilalți să se simtă bine cu ei înșiși.
  • Prep-urile fac puțin sau nu blestem. Ei tratează adulții cu respect și își respectă regulile. Se înconjoară de oameni pozitivi, amabili, la fel ca ei înșiși. Sunt oameni la care puteți merge cu o problemă și vă vor ajuta.
Fii clasic și la modă. Nu purta niciodată haine revelatoare excesiv! Stai departe și de mofturile extreme!
  • Branduri bune de cumpărat sunt Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Banana Republic, Vineyard Vines, J. Press, Lilly Pulitzer sau orice alt loc care vinde haine de bună calitate.
  • Purtați o mulțime de polo, tricouri de rugby, bluze, cardigane, pulovere tricotate prin cablu, kaki, pantaloni scurți de bermuda, denim de calitate și rochii de ceai.
Cumpărați de la magazinele de brand sport. Ceea ce este important este să vă îmbrăcați pentru ocazie - nu lăsați aceste etichete să se strecoare în ținutele voastre de zi cu zi.
Nu cumpărați niciodată de la magazine de îmbrăcăminte „mainstream” precum Hollister, Abercrombie și Aeropostale. Purtarea acelor mărci nu este prefațată și toată lumea o știe. Puteți găsi ținute drăguțe la magazinele de top. Nimeni nu știe câți proprietari anteriori au avut hainele tale decât dacă le spui. Dacă aveți bani mici, consultați magazine cu reduceri, cum ar fi Goodwill și Plato’s Closet. Acestea vor avea aproape întotdeauna haine de designer pentru o parte din cost!
Cumpărați mărci ca Coach, Burberry, Dooney și Bourke, Hérmes, Chanel sau Frank Clegg. Pungi monogramate de la LL Bean sunt, de asemenea, un plus.
Purtați pantofi „preppy”. Purtați baleturi conservatoare, laterale superioare, mochetele (sunt recomandate mochetele Penny.), Șipci de doc, panouri conservatoare și sandale frumoase, pentru a numi câteva.
Aveți păr natural și curat. Culorile nefirești sau tăieturile ciudate ale părului nu sunt deloc predispuse. Părul tău trebuie să fie întotdeauna curat, strălucitor și bine îngrijit.
Accesorizează ușor și frumos. Un tip de ponei cu panglică legată la bază este foarte clasic. Încercați moștenitori de familie, cum ar fi brățara de argint a mamei tale sau colierul cu diamante ale bunicilor. O brățară simplă de farmec (de preferință de culoare aurie) sau o bandă strălucitoare ar trebui să facă truc. Încercați să arătați simplist, niciodată gâdilat.
Folosiți machiajul pentru a ascunde imperfecțiunile și pentru a vă evidenția caracteristicile. Pentru fundație, obțineți ceva cu protecție SPF de la Lancome sau Clinique. Folosiți primer și un produs hidratant. Crema de eyeliner, fardul și rimelul trebuie utilizate ușor. Machiajul nu trebuie să fie din magazine mari scumpe; dacă machiajul din magazinul de medicamente funcționează bine pentru tine și te face să arăți bine; foloseste-l! Totul este să te facă să pari cel mai bine și să te faci să te simți bine; machiajul nu este despre mărci.
Găsiți modele bune de rol! Femei precum Meryl Streep, prințesa Diana din Țara Galilor, Audrey Hepburn și Jackie Kennedy. Femeile cu clasă și har sunt tipul pe care ar trebui să-l privești!
Ar trebui să rămân preppy după liceu?
Dacă simți că parcă asta se potrivește personalității tale, absolut. A fi preppy nu este doar o fază și nu ar trebui să-ți schimbi niciodată stilul și personalitatea pentru a te încadra. Liceul înseamnă să te găsești și, dacă descoperi că îți place să fii preppy, ia în considerare să transporti asta cu tine de-a lungul vieții.
Rămâneți clasic.
Fii politicos și prietenos cu toată lumea - nu doar cu alte preparate. Este destul de neîncrezător să fii nepoliticos cu cineva pur și simplu pentru diferența lor.
Mențineți-vă reputația.
Nu te lăuda niciodată de bani.
Nu te schimba peste noapte sau oamenii te vor suna.
punctul.com © 2020