Cum să fii un nivel 100 pe RuneScape

Băieții mari te sună întotdeauna un noob, nu? Ei bine, nu mai. Citiți acest articol și nu vă vor mai numi nimeni din nou!
Când tocmai ați început Runescape, ar trebui să vă aflați într-un oraș mic, numit Lumbridge. Există un râu în partea de est a Lumbridge. Găsiți un pod și treceți peste el. Ar trebui să vezi niște spiriduși de nivel 2. Continuați spre nord. Vei trece puii (vestul) și vacile (la est). Urmați calea până când se desparte într-o furculiță.
Luați calea spre vest. Continuați pe cale. În curând, veți vedea paznici de nivel 21. Nu vă faceți griji, nu vă vor ataca. Intra pe poartă și mergi spre nord până când vezi o fântână. Acum te afli în Varrock.
Du-te la est până când vezi o potecă care se îndreaptă spre nord. Urmați acea cale. În curând, veți vedea manechine. Nu intrați în interior și loviți manechinele, este prea obositor. începe să ataci spiridușii să efectueze acest lucru până când vei ajunge la nivelul 10, poți cumpăra armură sau miros, dar nu cumpărați bronz, du-te fier, imediat, așa că te poate ajuta în viitor. apoi treceți prin poartă spre al kharid. ataca paznicii al kharid din palat. rețineți că sunt LVL 8, deci dacă nu sunteți dispus să pierdeți obiectele de armură din piele este în regulă
Acum, întoarce-te la Varrock. Du-te spre vest, spre mal. Obțineți bani. Acum continuați spre vest până când veți vedea niște barbari. Mergeți la magazinul de cască și cumpărați o cască de bronz. Pune-o pe. Acum, întoarce-te la banca lui Varrock și obține un pickax. Du-te în sat și A mea cupru și staniu.
Du-te înapoi la Lumbridge, găsește o cameră topitoare și le-a mirosit în bare de bronz. Apoi, veți vedea nicovale.
Folosește-ți barele cu nicovale. Realizați un topor din bronz, un scut pătrat din bronz și un lanț de bronz. Mirosea și o sabie de bronz.
Pune-ți noul echipament. Pune pumnalul de bronz și scutul de lemn în banca ta.
Acum întoarce-te la Lumbridge. Traversați râul și mergeți spre nord până când vedeți o poartă spre stiloul vaca Începe să lupți vacile până când nivelul tău este 12.
Acum du-te în satul barbar și antrenează-te pe femei barbare. După ce ai ajuns la nivelul 17, coborâți în temnița satului barbar. Porțile vor vorbi și vă vor pune întrebări. Alegeți răspunsul corect pentru a trece. Veți vedea minotauri, spiriduși și lupi. Antrenează-te pe lupi până la nivelul 23. Acum poți să te antrenezi pe paznicii Varrock. Faceți acest lucru până când ajungeți la nivelul 26. Intrați în Palatul Varrock și luptați cu o femeie războinică până când atinge nivelul 30.
Du-te la Lumbridge și în jurul palatului. Antrenează-te pe paznicii închisorii pe care îi găsești dacă mergi spre vest (multe!). Te atacă automat, așa că ai grijă! După ce ai ajuns la nivelul de 35 de ani, du-te la temnița din Barbarian Village și antrenează-te la minotauuri de nivel 27 până când vei ajunge la nivelul 39.
Acum du-te la Varrock și ia-ți caseta. Tăiați niște copaci. Acum du-te la est de palat și spre nord, în pustie, cea mai periculoasă parte a RuneScape. Mergeți spre nord până când veți vedea uriașii de deal la nivelul 28. Luptă-te până ajungi la nivelul 44. Acum ieși din pustie. Vei vedea cavaleri negri. Atacați-le până ajungeți la nivelul 50. Acum verificați harta și mergeți la Falador. Antrenează-te pe cavaleri albi de nivel 36 și 38 până când vei ajunge la nivelul 59. Acum mergi din nou la Varrock și ia-ți armura și scutul. Nu-ți îndepărta sabia. Obțineți scutul din lemn și cereți un corp de piele. Dacă nu îl poți obține, continuă. Du-te spre sud. Veți vedea vrăjitori întunecați. Du-te și luptă-te cu ei până la nivelul 63. Acum antrenează-te pe giganții de mușchi în canalizările varrock până la nivelul 80. Acum du-te și antrenează-te pe demoni mai mici până când vei ajunge la nivelul 100! Felicitari esti un nivel 100!
Puteți crea mai multe armuri.
În loc de bronz, încercați armuri de fier și chiar armuri de oțel!
Ia o pauză.
Dacă luptați împotriva monștrilor în mod repetat, puteți muri fără încetare, motiv pentru care ar trebui să aduceți mâncare atunci când vă antrenați.
Ocazional, în timp ce lupți, poate apărea o întâmplare. Dacă doriți să încercați să luptați, mergeți mai departe, dar dacă doriți să fiți în siguranță, ar trebui să alergați.
punctul.com © 2020