Cum să fii Himegyaru

Hime gyaru este un stil din Japonia și înseamnă „fată prințesă”. Dacă îți place să te îmbraci și să pari adorabil, ar trebui să încerci să-l porți! Citiți pentru instrucțiuni detaliate despre cum să vă îmbrăcați ca un gyaru de Hime.
Începeți să cumpărați rochii. Hime gyaru este despre o apariție dulce și inocentă de prințesă. Dacă aveți deja rochii drăguțe, frumoase, acesta este un bun punct de plecare. Rochiile au cea mai mare lungime până la genunchi, dar unele sunt mai scurte. Lucrurile populare pe rochiile gyaru hime sunt blană falsă, perle, animal print, flori, arcuri și orice este drăguț și dulce. Dar păstrează toate aceste lucruri cu moderație, ca niște volane chiar în partea de jos a unei rochii sau dantele pe mâneci. Nu te face să pari că ținuta ta te mănâncă în viață! Rochiile tind să arate foarte regal și, în general, sunt în culori pastelate - la urma urmei, ești o fată prințesă! Brandurile populare din scena gyaru hime includ Jesus Diamante și Liz Liza.
Nu trebuie să purtați întotdeauna rochii! Dacă aveți o pereche de blugi drăguță, fără găuri, împerecheați-o cu blaturi care au arcuri, dantelă, print animalier și orice este foarte drăguț și hime. Adăugați niște apartamente sau tocuri de balet potrivite și un colier din perle / bijuterii drăguțe, alături de machiajul și părul drăguț de gyaru. Doar asigurați-vă că îl păstrați foarte frumos - sunteți o prințesă gal, nu vă amintiți?
Machiajul este important! Galiile Hime gyaru poartă de obicei o mulțime de machiaj, dar este foarte simplu. De obicei, gyarus hime va folosi eyeliner lichid cu fond de ten negru, deschis, gene false și / sau rimel și ruj de buze roz / ruj. Machiajul ochilor este de obicei făcut pentru a face ochii să pară mai mari. Tăbăcirea este opțională, dar dacă obțineți una, nu o faceți foarte întunecată sau portocalie, de obicei galiile de hime folosesc doar un bronzer ușor dacă aleg să se bronzeze deloc.
Obțineți un accesoriu pentru păr. O floare imensă (adică un trandafir) sau un arc de mătase sunt accesorii bune pentru păr. Dacă nu aveți un arc puțin coroană sau tiara (nu ar trebui să fie prea mare sau să pară amuzant), fie din plastic sau metal, va fi o opțiune adorabilă. TREBUIE să ai un accesoriu pentru păr. Coafurile populare includ părul tachinat într-o coafură înaltă sau albă, cu o mulțime de bucle, sau având un buchet frumos, simplu. Părul îndreptat nu este foarte nuanțat decât dacă aveți un bouffant care să-l însoțească - coafura elaborată cu părul mare este un stil comercial gyaru de hime. Tunsul hime este perfect pentru hime gyaru - este practic breton lung tăiat la maxilar, cu breton obișnuit, de asemenea, restul părului este tăiat uniform la o lungime.
Obțineți un fel de unghii. Unghiile false sunt foarte drăguțe, mai ales că sunt frumoase dacă aveți unghii scurte, dar dacă doriți să mergeți total natural, se poate folosi o acoperire de unghii albe clare sau strălucitoare. Ar trebui să fie decorate / pictate într-o anumită modă. Multe tutoriale pentru unghiile gyaru hime sunt disponibile online. În plus, există și o mulțime de unghii pres-on care pot fi găsite online, o căutare rapidă Google vă va ajuta cu ușurință să găsiți ceea ce căutați. O mulțime de gyarus hime - și gyarus în general - folosesc unghii foarte fanteziste, iar multe dintre ele se întâmplă să fie 3d, cu șireturi, arcuri, perle și alte tipuri de chestii girly.
Gale Hime nu sunt de obicei snob! Fii amabil cu ceilalți și nu te arunca în jos pentru a părea o prințesă perfectă !! Mulți gyarus sunt unii pentru alții, și mulți oameni nu vor să fie gyaru, de obicei, pentru că ceilalți oameni din comunitatea gyaru pot fi destul de nepoliticos. Deci, fii drăguț. Poate că alții îți vor urma calea și vor fi mai frumoși cu ceilalți țigani. În general, ar trebui să fiți drăguț și pentru toată lumea. Nu vă fie frică să încercați lucruri noi și nu vă mai gândiți la ce vor gândi alții despre voi. Acesta este corpul tău și vei alege cu ce fel de haine vrei să o decorezi. Fiecare persoană are opinii diferite, deci nu vă puteți aștepta ca toată lumea să placă ceea ce faceți - dar, în plus, nu puteți aștepta ca toată lumea să urăască ceea ce faceți. Și nu trebuie să fii mereu înfocat și viclean, poți să faci tot ce vrei, gyaru este pur și simplu o modă, nu restricționează ce muzică asculți, activități pe care le faci în timpul liber sau cum alegi a acționa. Și în sfârșit, FII CONFIDENT! Machiajul minunat, părul drăguț și hainele frumoase nu înseamnă nimic dacă nu credeți că arătați bine!
Dacă doriți să fiți hime gyaru pe timp de iarnă, cumpărați un sacou drăguț cu nasturi ușor cu blană falsă, de exemplu. Dacă este prea rece pentru a purta doar fustă și colanți, purtați dresuri + jambiere albe și apoi puneți o fustă! Va fi la fel de cald ca să porți blugi sau alți pantaloni normali.
Cameosul și brosele sclipitoare sunt o modalitate foarte drăguță de a condimenta o rochie simplă, mergeți la un magazin de bijuterii și vedeți care vă plac.
Adăugarea unei perechi de dresuri albe din dantelă și câteva tocuri albe drăguțe este o modalitate perfectă de a face ca o rochie să pară mai puțin asemănătoare cu prințesa.
Decoden este foarte popular cu moda hime !! Luați un telefon mobil și adăugați accesorii mici la acesta. Puteți găsi consumabile în magazine de artizanat și eBay.
Fiți pregătiți să vi se ceară fotografii!
Cumpărați câteva mănuși din dantelă pentru un plus de eleganță.
Mult noroc!
Himegyaru poartă uneori lentile de cerc, care îți fac ochii să pară mai mari, deoarece fac ochii tăi o culoare plană și, de obicei, au un inel subțire negru pe iris, făcând ochii să pară mari și asemănătoare cu păpușile. Costă oriunde între 15 și 50 USD, iar o pereche poate dura un an dacă ai grijă de ele. Un site web de încredere ieftin pentru a le obține este „yesstyle”.
Dacă nu doriți să folosiți rochii din orice motiv, cu siguranță puteți fi la fel de hime gyaru folosind fuste drăguțe și o cămașă drăguță (ambele cu culori deschise, totuși). Este la fel de adorabil!
Purtați pantofi de balet mici sau pantofi cu toc mic sunt o necesitate, dar amintiți-vă că aveți grijă de picioarele voastre, imaginați-vă cum ar simți după câțiva ani în care s-au aruncat în jurul lor timp de 24 de ore zilnic !.
Nu ieși în haine Himegyaru decât dacă te-ai încărcat de toate articolele și până nu ai o garderobă completă Himegyaru.
Mulți oameni spun că dacă iei o rochie dulce lolita, tachinează-ți părul și pune-ți o tiara, adică hime gyaru. Acest lucru nu este adevărat !!!! Nu face greșeala asta! Himegyaru și Lolita sunt două stiluri FOARTE diferite! (Există o excepție, „Hime lolita”, care este amestecarea ambelor stiluri, dar sunt complet diferite.)
Fiți avertizați, unii oameni nu capătă acest stil, așa că este posibil să aveți aspect ciudat ... dar ignorați-le, fiți voi înșivă!
Nu vă așteptați ca oamenii să știe ce este Himegyaru.
Nu accesorizați excesiv.
Atunci când folosiți animal print, folosiți-l FĂRUTE, sau deloc. Dacă o faceți, folosiți-o în culori girly. Când folosiți blană falsă, folosiți-o doar pe gulere sau mâneci.
Ca orice altă modă „ciudată”, oamenii vor să se uite la tine și vor cere fotografii. Fi pregatit.
ORA DE MARE GYARU ESTE FOARTE, FOARTE EXPENSIV. O rochie Jesus Diamante se va vinde cu un plus de trei sute de dolari - fii pregătit să-i dedici un pic de bani și mult timp.
punctul.com © 2020