Cum să fii muncitor

A fi muncitor nu vine în mod natural. Calitățile și caracteristicile asociate cu muncitori buni sunt cele de consecvență și perseverență. Deși unii ar putea avea o predispoziție la aceste trăsături, numai prin efort și dăruire puteți să vă maturați pe deplin într-un muncitor care folosește pe deplin potențialul vostru.

Dezvoltarea obiceiurilor bune

Dezvoltarea obiceiurilor bune
Antrenează optimismul în tine. Învățând să fii optimist, efortul suplimentar pe care trebuie să-l depui pentru a deveni muncitor greu va deveni mai puțin sever. Optimistii vad intamplari negative ca evenimente de scurta durata si de concentrare restransa. Adoptați stilul explicativ al optimistului pentru a vă ajuta să vedeți atât evenimentele bune, cât și cele rele într-o lumină mai optimistă.
 • Descrieți evenimentele negative, ca o prezentare dificilă, în lumina sa pozitivă. De exemplu, în loc să vă plângeți de responsabilitate, ați putea să-l sărbătoriți ca o șansă de a vă arăta dedicația și etica de lucru șefului dumneavoastră.
 • Descrie lucruri pozitive din viața ta ca fiind permanente și de zi cu zi. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți încurajați în timp ce încercați să vă intensificați jocul la locul de muncă.
 • De asemenea, s-a găsit că optimiștii au obținut un scor mai mare la testele concepute pentru a evalua norocul și percepția de sine. [1] X Sursă de cercetare Cu cât este mai mare percepția de sine, cu atât este mai probabil să fii capabil să scoti puncte slabe din viața ta.
Dezvoltarea obiceiurilor bune
Identificați și opuneți-vă gândurilor iraționale. Observați când vedeți doar cele mai grave rezultate posibile (catastrofare), minimizați-vă propriile atribute și contribuții bune sau orice gândire „totul sau nimic”. [2] Succesele mici nu sunt mai puțin un succes și ar trebui să vă permiteți să vă simțiți mândri de realizarea voastră.
Dezvoltarea obiceiurilor bune
Re-încadrați problemele ca lecții. Re-încadrarea pozitivă va consolida aspectele pozitive ale situației dvs. și vă va împiedica să vă simțiți copleșiți. [3] Acest lucru vă va încuraja, de asemenea, să abordați situația cu o perspectivă mai deschisă. Deschiderea minții va facilita rezolvarea problemelor și un sentiment de a vă avea situația de lucru în mână va contribui la liniște sufletească, ceea ce vă va facilita munca pe termen lung.
Dezvoltarea obiceiurilor bune
Nu multi-sarcină. Multe cercetări au arătat recent că, oricât de bun ar fi un multi-task sunteți, există unele dezavantaje grave pentru a efectua multe sarcini simultan. [4]
 • Multi-task-urile îți afectează performanțele generale, astfel încât, chiar dacă simți că îndeplinești mult, s-ar putea să lipsești cu adevărat informații și indicii importante.
 • A fi distras constant cu multe sarcini poate lăsa rezolvarea problemelor și părțile creative ale creierului dvs. incapabile să funcționeze optim. [5] X Sursa de cercetare
Dezvoltarea obiceiurilor bune
Încercați să nu vă plângeți. Plângerea este o parte naturală a condiției umane și este puțin probabil să puteți elimina acest lucru complet din viața voastră. Oricum ar fi, plângerea fără un scop sau o soluție în minte poate duce la cicluri negative care contribuie la depresie, părerea de sine slabă și stres. [6] Acestea nu vor face decât să vă facă mai greu să depuneți timpul și efortul necesar pentru a deveni un muncitor mai bun, mai muncitor.
Dezvoltarea obiceiurilor bune
Crește-ți conștientizarea socială. Prin întinderea intenționată și încercarea de a vă conecta cu oamenii cu care lucrați, vă veți dezvolta în continuare empatia. Empatia este o componentă cheie a rezolvării conflictelor, colaborării, compromisului, ascultării efective și luării deciziilor. [7] Creșterea conștientizării sociale și dezvoltarea empatiei vă va permite să lucrați și mai mult cu colegii de serviciu și să vă faceți mai responsabil pentru obiectivele dvs.
 • Cercetările susțin că ceea ce oamenii de știință numesc „empatie voită”, sau imaginarea durerii altora, activează răspunsul la durere din creierul tău, similar cu empatia care apare în mod natural. [8] X sursa de cercetare Jamison, Leslie. Examenele de empatie . Np: Graywolf Press, 2014. Tipărire.
 • Admiteți limitele înțelegerii dvs. și puneți întrebări pentru a crea condiții în care vă puteți simți și exersați empatia.

Extinderea responsabilității

Extinderea responsabilității
Puneți ore suplimentare când este cazul. Chiar dacă există ceva pe care ai face-o mai degrabă, în perioadele aglomerate îți poți exersa sârguința și le arăți colegilor tăi angajamentul tău, atunci când este necesar. Afișați cât de ocupați locul dvs. de muncă verificând un manager și întrebați cum se derulează alte proiecte.
 • Aveți grijă să nu exagerați. Lucrul prea greu poate avea efecte secundare grave asupra sănătății. [9] X Sursa de cercetare
Extinderea responsabilității
Responsabilitatea culturii Este imposibil pentru dvs. să abordați probleme dacă nu doriți să le confruntați. Poate fi dificil să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, dar rezolvarea completă și la timp a conflictului este imposibilă dacă nu te ocupi sincer de rădăcina problemei.
 • Evitați justificările și explicațiile inutile. Acestea sunt, în general, o pierdere de timp, întrucât există întotdeauna factori suplimentari pe care i-ai putea enumera pentru a explica acțiunile tale. [10] X Sursa de cercetare
Extinderea responsabilității
Maximizați potențialul și îmbunătățiți punctele slabe. Evitați să vă minimizați succesele, oricât de mici și identificați zonele în care doriți să vă îmbunătățiți.
 • Îmbunătățește-ți în continuare punctele tale forte prin alăturarea seminariilor, cursurilor și asumarea rolurilor în comunitate care îți folosesc abilitățile.
 • Punctele slabe pot fi abordate prin întreruperea modelelor de gândire negativă, făcând altceva, cum ar fi o plimbare, admiterea umanității și imposibilitatea unei adevărate perfecțiuni și prin găsirea unui mentor care să ofere îndrumare și sprijin.
 • Faceți modificări specifice pentru a vă ajuta să vă faceți răspundere. Ați putea solicita managerului dvs. să vorbească despre probleme legate de performanță în mod privat în cazul în care sunteți timizi.
Extinderea responsabilității
Ia inițiativă. Saltul la o oportunitate la sosire necesită încredere în sine și poți să-ți construiești asta în tine, începând cu obiective mici și să îți lucrezi până la o responsabilitate mai importantă. [11]
 • Înainte de a face o sugestie, întrerupeți-vă și gândiți-vă dacă ideea poate fi implementată eficient. Este ușor să fii defensiv față de propria ta idee, dar eliminarea unor sugestii neplăcute ar putea să te lase să te simți mai puțin conștient de sine.
Extinderea responsabilității
Construiți un sistem de asistență sănătos. Ființele umane sunt creaturi sociale. Oricât de singur te crezi că ești, un sistem sănătos de sprijin va îmbunătăți eficiența la locul de muncă, păstrarea rezoluțiilor și va diminua sentimentul de a fi copleșit. [12]
 • Utilizați sistemul dvs. de asistență pentru recomandări atunci când încercați o nouă poziție sau dacă solicitați o promoție.
 • Colaborează cu colegii tăi. Nu știi niciodată când ai putea avea nevoie de ajutorul lor.
 • Încercați să nu concurați. Acest lucru poate fi dificil, mai ales că mulți manageri folosesc concurența pentru a încuraja performanța, dar comparându-te constant cu alți lucrători te poate lăsa să te simți nemulțumit sau inadecvat [13]. X Sursa de cercetare

Menținerea perseverenței

Menținerea perseverenței
Practicați vorbirea de sine pozitivă. Antrenează-te folosind fraze care rezonează cu tine. Discuția de sine ar trebui să afirme în mod pozitiv realizările și realizarea a ceea ce este mai bun personal. [14]
 • Folosiți mesajele tensionate prezente atunci când exersați vorbirea de sine pentru a înlătura îngrijorarea viitoare cu afirmații pozitive.
 • Vorbeste-te prin temeri, întrebându-te care poate fi sursa și cum intenționezi să o îndrepți.
Menținerea perseverenței
Exercitați-vă voința. Cu cât îți vei consolida puterea de voință antrenând-o, cu atât va deveni mai puternic. Abordează subiectul puterii de voință cu o mentalitate încrezătoare; credința că piscina voastră de putere este limitată vă va face să simțiți mai des lipsa de voință. [15]
 • O modalitate prin care îți poți exercita voința și promovezi sănătatea și bunăstarea generală este prin exercitarea. Activitatea crescută a corpului tău va avea ca rezultat și o minte mai activă. [16] X Sursa de încredere Arhiva PubMed Central Journal din SUA Institutele Naționale de Sănătate Mergeți la sursa
Menținerea perseverenței
Imaginează-ți procesul. Gândește-te cum te vei simți în timp ce lucrezi la obiectivul tău și când îl vei finaliza. Vizualizați-vă că sunteți angajați în munca dvs. și găsiți armonie, împlinire și mândrie prin intermediul ei, o caracteristică comună a artiștilor de performanță de clasă mondială. [17]
Menținerea perseverenței
Faceți timp pentru meditație. Mulți cercetători pe tema voinței și perseverenței au remarcat influența pozitivă pe care meditația o are asupra rezistenței, concentrării și învățării. [18] [19] A lua 10 minute pentru a vă calma mintea, a respira profund și a vă concentra asupra prezentului vă va permite să vă concentrați și să vă răscumpărați într-un mod bun.
Menținerea perseverenței
Examinați-vă progresul. Graficarea succesului trecut vă va ține legătura cu cât de mult ați crescut ca muncitor. [20] Autoexaminarea va promova, de asemenea, discuții mai productive despre performanță, priorități și provocări. [21]
Menținerea perseverenței
Încercați din nou când eșuați. Înțepătarea eșecului este dificilă chiar și pentru oamenii de succes să se descurce, așa că nu vă simțiți conștienți de sine dacă luptați în timp ce reveniți la o sarcină eșuată. Folosiți vorbirea de sine pentru a vă minimiza sentimentele negative și începeți să planificați un nou mod de a vă aborda obiectivul.
Ma distrag usor. Ce pot face pentru a-mi îmbunătăți concentrarea?
Determinați ce vă determină să vă distrageți și scăpați de acele elemente, indiferent dacă este telefonul dvs., internetul sau problemele din viața personală. Scăpați-vă de distrageri, astfel încât să nu vă mai rămână altceva decât orice încercați să vă concentrați.
Cum studiez eficient când nu vreau?
Ori de câte ori vă descoperiți că nu doriți să studiați, continuați să vă reamintiți-vă de toate beneficiile pe care le puteți obține. Am această problemă tot timpul, dar ai încredere în mine, cel mai bine ar fi să găsești un motivator care te poate încuraja să studiezi mai mult. Poate doriți să mergeți la un colegiu de top sau poate doriți să faceți toate A-urile pentru a putea obține o recompensă etc.
Cum pot înceta să mă simt prost pentru a-mi atinge obiectivele?
Sporă-ți încrederea notându-ți succesele și încetează să te compari cu alte persoane.
Cum pot să fiu muncitor dacă am dureri de cap proaste când lucrez ore suplimentare?
Dacă este posibil, încercați să faceți pauze dese. De asemenea, încercați să lucrați „mai inteligent” în loc de mai greu. Găsiți modalități de a vă crește eficiența și de a vă scurta orele. Nu uitați, sănătatea dvs. este mai importantă decât a fi „muncitor greu”, așa că aveți grijă de dvs.
Sunt muncitor și foarte ambițios, dar nu obțin rezultatul pe care mi-l doresc. Ce pot sa fac?
Evaluează ce faci. Vedeți dacă puteți face mai bine ceva. De asemenea, uită-te la oamenii care au obținut ceea ce vrei să obții. Comparați ce au făcut cu ceea ce faceți și adoptați-le gândirea, modelele de lucru, etica de lucru, tehnica și așa mai departe.
Cum îmi administrez timpul pentru toate subiectele !?
Faceți un orar. Clasificați subiecții în funcție de importanța lor și de nivelul de înțelegere a dvs. în fiecare dintre ei. Alocați mai mult timp pentru subiecți dificili, astfel încât să îi puteți stăpâni.
Cum rămân concentrat când lucrez într-un birou tare, deschis?
Ați putea încerca să purtați căști și să redați muzică pentru a reduce zgomotul de fundal și vă va ajuta să vă concentrați asupra activității. Dacă muzica este prea distractivă, puteți asculta diferite sunete din natură sau zgomot alb.
Cum ar trebui să mă motivez să lucrez?
Stabiliți-vă un obiectiv, cum ar fi obține o bursă sau o promoție, sau chiar ceva mic, cum ar fi obținerea unui credit suplimentar sau economisirea unui telefon nou. Oricare ar fi, asigurați-vă că vă doriți suficient de rău pentru a lucra pentru asta.
Trebuie să studiez 12-15 ore în fiecare zi la mine acasă pentru a-mi atinge obiectivele, dar îmi pierd ușor concentrarea. Ce ar trebuii să fac?
12-15 ore este mult, poate încercați să setați un termen mai practic. Eliminați toate distragerile din zona de studiu și asigurați-vă că faceți o pauză de 10 minute în fiecare oră pentru a vă odihni creierul și a vă regrupa.
Cum aloc timpul pentru fiecare materie școlară?
Alocați 45 de minute la o oră pe subiect, deoarece nu doriți să exagerați. Aș sugera o perioadă de odihnă de 10-15 minute la fiecare 1-2 ore pentru rezultate optime. Meditația accentuează cu adevărat accentul și claritatea, așa că încercați-l în perioadele de odihnă.
Concentrează-te pe un lucru pe care vrei să îl faci la un moment dat.
Nu interiorizați negativitatea altora. Rețineți că alții ar putea încerca din greu să vă descurajeze din concurență sau din gelozie.
Aflați din greșelile dvs. și nu le faceți din nou.
Dacă aveți o abilitate pe care credeți că nu o posedă alții, informați potențialii angajatori. Arătați întotdeauna ceea ce aveți de oferit, dar fiți smeriți și recunoașteți că talentul înnăscut este rezultatul norocului.
Dă exemple din munca grea anterioară când intervievezi pentru un loc de muncă. Aceasta este una dintre principalele calități pe care le caută angajatorii la un angajat.
Învață-i pe alții să fie harnici. Cu recunoștința și sprijinul celorlalți, mediul dvs. de muncă se va îmbunătăți.
Cereți ajutor dacă aveți nevoie. Mulți oameni sunt bucuroși să ajute cu abilități de acest fel.
Lucrează la cel mai bun nivel al tău, oferindu-i totul. Apoi adăugați treptat mai mult în munca / obiectivul / obiectivul dvs. Rețineți cum ați făcut progrese adăugând mai multă muncă simultan. Faceți măsuri pentru bebeluș pentru a deveni muncitor și înainte de a-l cunoaște, va deveni o parte din dvs.
Nu depinde doar de talentul tău. Amintiți-vă că harnic trâmbește talentul în cele din urmă. În funcție de talentul tău te-ar putea duce la neglijare și pierdere a abilităților tale.
Nu fi arogant. După ce devii muncitor, recunoașteți efortul depus și nu lăsați atitudinea să vă împiedice îmbunătățirea de sine.
punctul.com © 2020