Cum să fii un copil bun în clasa a șasea

Clasa a șasea este o etapă importantă. Pentru unii, înseamnă primul an de școală medie sau ultimul an de școală elementară. Clasa a șasea înseamnă proiecte mari și teste importante. Succesul este simplu, deși nu întotdeauna ușor. Acest articol va arăta cum un elev din clasa a șasea poate trece clasa a șasea cu culori zburătoare.
Întoarceți toate temele la timp. Nu slăbiți pentru a evita detenția și orice probleme cu profesorii. Slăbirea poate crea obiceiuri proaste care te-ar putea urmări în anii și viitorul tău.
Gestionează bine timpul. Evitați să vă grăbiți sau să lucrați prea încet pentru a preveni să vă simțiți copleșiți de perioada următoare vineri. De exemplu, dacă trebuie finalizat un proiect științific care necesită un experiment, scrieți-vă un program, permițând suficient timp pentru a finaliza fiecare componentă a proiectului până la data scadenței.
Când vă aflați în clasă, nu vorbiți prea mult, dar nu ignorați doar persoanele care încep conversațiile. Doar spune cu drag, „Îmi pare rău, nu pot vorbi acum”. și să fie făcut cu ea. Apoi, dacă vor continua să converseze, atunci ignorați-le. Dacă toate celelalte nu reușesc, discutați cu un profesor pentru a rezolva problema pentru a avea o experiență de învățare productivă.
În timpul educației fizice, finalizați activitățile și discutați numai dacă este permis. Nu vorbi prea mult, desigur, ci interacționează cu colegii de clasă pentru a avea parte de o perioadă plăcută. Fii prietenos.
În timpul trecerii, strângeți orice materiale necesare și mergeți la clasă. Dacă este prins să vorbească pe hol în loc să meargă la curs, poate fi implicată disciplina.
De aproximativ trei ori pe zi, obține ceea ce este necesar pentru două clase și ia-ți timpul liber pentru a utiliza toaleta sau a-ți organiza folderele.
Dispuneți de un folder pentru lucrările terminate, de un dosar pentru lucrările curente și de un folder pentru materialele de studiu care să vă ajute să rămâneți organizat.
Se poate ca școala să fie mai plăcută cu prietenii. Fii deschis să cunoști oameni noi și implică-i în jocul sau conversația ta.
Nu fiți înțeles, dar ridicați mâna atunci când știți ceva și participați la discuțiile la clasă.
Când vi se atribuie o carte, citiți o anumită cantitate de capitole în fiecare zi. Încercați să rezumați când ați terminat în fiecare zi, apoi rezumați întreaga carte.
punctul.com © 2020