Cum să faci Babysit când urăști copii

Poate că te-ai înscris pentru o slujbă de babysitting înainte de a-ți da seama cât de mult îți plac copiii, poate că mama ta te-a încurajat să aibă grijă de o rudă mai tânără în orice fel, ești aici pentru același motiv. Chiar nu-ți plac copiii - îi urăști, de fapt. Și totuși, trebuie să ai grijă de ele. Acest articol vă va pune pe drum spre îngrijirea tinerilor cu demnitatea și sănătatea voastră intactă.

Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra

Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Setați-le cu o anumită colorare. Pune-ți vocea aceea încurajatoare - "De ce nu atrageți ceva pentru mine?" și dă-le hârtie și creioane. Ei ar trebui să poată face acest lucru fără prea multă asistență necesară din partea voastră, astfel încât să puteți să stați un pic de timp pe telefon sau să citiți până când se obosesc din asta.
  • Alegeți cu atenție rechizitele. Este probabil cel mai bine să evitați să le oferiți sclipici sau vopsea, cu excepția cazului în care doriți o îngrijire masivă pe mâini.
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Ieșiți LEGO sau păpuși sau mașini de jucărie - orice le va lua fantezia. Nu trebuie să vă alăturați cu ei dacă credeți că acest lucru va fi prea obositor. „Pariez că nu poți construi un turn la fel de mare ca mine cu LEGO”, ai putea spune cu un zâmbet. Dacă există mai mult de un copil, i-ai putea provoca la o cursă sau la o competiție, ceva care le va permite să concureze între ei și să te lase să fii.
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Întrebați-le despre filme și cărți. Dacă sunt interesați, ați putea face un film, presupunând că părinții copiilor permit acest lucru. În mod alternativ, le puteți stabili pentru a citi liniștit înainte de culcare sau, dacă puteți face față, oferiți-le să le citiți o scurtă poveste. Ai putea chiar să te machiezi, dacă ai răbdare în acest sens.
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Coaceți cu ei. Acest pas este pentru dacă doriți cu adevărat să parcurgeți mile suplimentare. Dacă vă place să coaceți în timpul liber, atunci acest lucru poate fi un lucru pe care îl puteți tolera să faceți cu copiii, iar ei vă vor iubi pentru că vor ajunge să îl mâncați după aceea.
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Joacă dress-up. Copiii adoră adesea să se îmbrace și pentru că hainele lor sunt minuscule, ai deja o scuză pentru a te alătura. Lasă-le să defileze în costume de prințesă sau pirat, să facă fotografii, să-și facă machiajul pentru ei. Acest lucru probabil vă va cumpăra puncte de popularitate cu ele, dar nu trebuie să faceți un lucru!
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Ajutați-i cu temele. S-ar putea să urâți școala la fel de mult ca ei, dar munca lor va fi ușoară în comparație cu a ta, deci mintea ta nu va fi atât de încordată, dar pentru ei o mare parte din seara lor a dispărut, ceea ce înseamnă că ora de culcare va veni mai devreme . Nu există niciun dezavantaj.
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
Dacă este permis, lăsați-i să vizioneze programele preferate la TV. Acest lucru ar trebui să le tacă fericit, ceea ce este o primă. Și s-ar putea să fii nostalgic de ceea ce urmăresc. Asigurați-vă că tot ceea ce urmăresc este potrivit vârstei.

Fiind o persoană responsabilă

Fiind o persoană responsabilă
Nu uitați să le hrăniți. Oricât de mult urăști copiii, trebuie să le dai ceva de mâncare. Ar trebui să vă asigurați că acest lucru este pregătit în siguranță și este ceva de care se vor bucura astfel încât să nu lase nimic pe farfurii lor. Câteva idei bune de masă sunt prezentate mai jos. Acest lucru nu este necesar dacă au mâncat deja. Dacă cer o gustare, dă-le ceva sănătoase de la distanță. Oferă-le un mini-cookie dacă mănâncă un măr, de exemplu.
  • Carnati si fasole. Ai putea servi pe o bucată de pâine prăjită, sau chiar să faci o față cu ingredientele, dacă vrei să le impresionezi.
  • Degete de pește, chipsuri și mazăre. Este important să includeți o formă de legume și trebuie să vă asigurați că le mănâncă pe toate. Oferiți cu cinci minute în plus înainte de culcare dacă mănâncă totul.
  • Salată. O opțiune viabilă și sănătoasă, deși probabil nu te va face prea popular în cărțile lor. Încercați o salată de fructe pentru o abordare relativ sănătoasă, dar mai gustoasă.
Fiind o persoană responsabilă
Ofera-le bauturi in mod regulat. Uneori, copiii sunt prea puțin pentru a ajunge pe blaturi și pentru a-și face băuturi, așa că trebuie să fii în alertă pentru semne de sete. Nu le dați sifon, deoarece acest lucru nu numai că îi va face mai însetați, ci îi va trimite și pe pereți pentru restul serii. Ai putea să le ceri să te ajute să le faci un milkshake sau să le încălzești niște lapte și o banană înainte de culcare.
Fiind o persoană responsabilă
Asigurați-vă că medicamentul este administrat dacă este necesar. Mulți tineri iau medicament regulat în fiecare seară și nu trebuie să neglijați acest lucru dacă aveți grijă de ei. Ofera-le o băutură pentru a înghiți orice comprimate, întrebați-le când și-au luat ultima dată comprimatul, asigurați-vă că se folosesc inhalatoarele.
Fiind o persoană responsabilă
Nu-i lăsa să-și uite igiena. Întrebați preferințele părinților lor la băi sau dușuri, cereți să se spele pe mâini înainte de a mânca și să le supravegheze periajul și ața. Asigurați-vă că există întotdeauna schimbări de piese de schimb pentru haine la mână și că pijamalele lor sunt proaspete.
Fiind o persoană responsabilă
Disciplinați-le dacă sunt obraznice. Acest lucru se poate face în mai multe moduri, dar asigurați-vă că respectați normele părinților pentru modul în care se descurcă comportamentul greșit. Opțiunile pot include:
  • Trimitându-i la culcare devreme. Aceasta este bijuteria supremă. Nu îi poți forța să doarmă, dar trimiterea unui copil în camera lor este echivalentul punerii unui adult în închisoare. Ei bine, nu chiar, dar seara lor va fi compromisă, iar acesta este un mod minunat de a le pune la locul lor.
  • Nu-i lăsați să aibă budincă. Budinca este o modalitate excelentă de a mitui copiii și astfel poate fi dusă și pentru a-și condiționa comportamentul.
  • Amenințați să-și cheme părinții. Acest lucru ar trebui să-i închidă - s-ar putea să-și împingă norocul, așa că amenințați-l doar dacă ați fi dispus să îl vedeți. Nu e nimic mai rău ca tânăr decât gândul de a avea probleme cu mama și tata, așa că folosește asta în avantajul tău.
  • Confiscă ecrane. Oh, groaza - fără iPad sau telefon pentru fetele și băieții obraznici. Fiți avertizați că acest lucru va reduce serios părerea lor despre voi.
  • Pune-i pe pasul obraznic o vreme. În timp ce sunt acolo, faceți o bătaie specială cu ceilalți copii dacă există mai mulți.
Fiind o persoană responsabilă
Asigurați-vă că se odihnesc. Niciun babysitter responsabil nu ar face copiii să se trezească în timpul culcării specificate de părinți. Urmați-vă rutinele de culcare cât mai exact posibil, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să le citiți o poveste sau să-i ajutați să intre în PJ-urile lor. Și gândiți-vă: cu cât sunt mai devreme, cu atât mai repede veți obține liniște!
Nu am avut niciodată de ales să babysit și nu sunt plătit. I-am rugat pe părinți să mă plătească, dar ei nu o fac niciodată și nu pot să nu mai fac babysitting pentru că părinții mei își duc părinții la cină. Ce ar trebuii să fac?
Deoarece nu există nicio ieșire din această situație, este recomandabil să continuați babysitting-ul. Uită-te la pozitivele stăpânirii acestei abilități. Dacă puteți face față copiilor cu fericire, puteți face față cu ușurință majoritatea celorlalte probleme.
Mulți copii se supără când sunt disciplinați sau li se spune „nu” și asta mă enervează mult mai mult decât ar trebui. Cum mă descurc cu asta?
Că ați recunoscut eroarea dvs. este începutul corectării acesteia. Este un pas mare care necesită curaj. Când știi că le vei spune „nu”, oferă-le o alternativă cu altceva pe care o pot face sau au în schimb. Spune-le de ce le refuzi ce doresc și oferă-le alte opțiuni din care să alegi. Dacă vă suparați, amintiți-vă că copiilor mici trebuie să fie învățați structura și limitele. Ai fost o singură dată copil și, de asemenea, probabil ai aruncat tâmpenii când nu ți-ai dat drumul. Este o parte a copilăriei și ești responsabil pentru a-i ajuta. Fii persoana matură.
În ce moment disciplina un copil devine abuz de copil?
Pe o tablă de șah, pătratele deschise sunt deschise, iar cele întunecate sunt întunecate. În schimb, linia dintre disciplină și abuzul asupra copiilor este mult mai dificil de definit. Dacă este repetitiv, dacă se folosește o forță fizică sau o violență, dacă este apăsător sau provoacă o degradare mentală sau emoțională, chiar dacă nu este destinată ca atare, toate acestea și multe altele pot fi abuzuri asupra copiilor. A spune „idiot” poate fi deja abuziv, așa cum poate „Fă asta sau o să te scutur”. Dacă te lași ghidat de interesele, bunăstarea și fericirea copilului, dacă te străduiești ca copilul să fie cald, în siguranță, sănătos și fericit, atunci ar trebui să fii pe cale să faci lucrurile cum trebuie.
Cum mă pot face să fac ceva cu ei în loc să mă uit la telefon tot timpul?
Ține telefonul deoparte și joacă împreună. Fii copil și încearcă să faci ceea ce își doresc. Spuneți-le povești, întrebați ce se întâmplă în viața lor și împărtășiți lucruri despre propria viață. Învață-i cum să facă ceva ce ți-a plăcut să faci ca un copil, cum ar fi cuvintele unei melodii preferate, regulile unui joc preferat etc.
Care sunt unele activități bune de făcut cu copiii?
Sunt câteva enumerate în articol, dar majoritatea copiilor le place un meșteșug bun sau un proiect de artă, sau ai putea juca un joc precum Hide and Seek, Tag, Simon Says etc.
Întrebați-le despre ziua lor, hobby-urile, interesele lor. Nu-i înstrăinați din cauza vârstei lor.
Lasă-i să asculte muzică adecvată vârstei la radio - noaptea va merge mult mai încet dacă stai cu toții în liniște pietroasă.
Pentru a parcurge acea milă suplimentară, te-ai putea alătura jocurilor lor imaginare sau ai putea face un joc cu ei. Te vor iubi pentru asta.
Dă-le o îmbrățișare dacă cer unul. Înfășurați-vă brațele în jurul umerilor în timp ce brațele sunt în poziție neutră, dacă sunteți îngrijorați unde le-au fost mâinile. Cel mai bine este să nu îmbrățișați copii de genul opus - este posibil să le dea părinților o impresie greșită.
Rămâneți veseli, copiii vor putea să vă simtă starea de spirit generală și să le spună părinților lor despre asta ceea ce v-ar putea pune în dificultate.
Oricât de mult îi urăști, nu pierde interesul pentru siguranța lor. Asigurați-vă că sunt întotdeauna sănătoși și neinsuflați.
Nu încălcați prea multe dintre regulile stabilite de părinții lor. Este un lucru să folosești încă zece minute înainte de culcare ca o modalitate de a-i determina să tace, dar un altul să-și abandoneze complet regulile casei. Amintiți-vă - de multe ori copiii vă „ierbă”!
Dacă urăști prea mult copiii, atunci ar trebui să iei în considerare renunțarea la „cariera” de babysitting. Nu este corect pentru ei.
punctul.com © 2020