Cum să apreciezi Thrash Metal

Thrash Metal poate părea extrem de multă lume și uneori chiar brutal. Există o multitudine de motive pentru care acest gen menține o urmărire puternică și câștigă loialitatea acerbă a multor ascultători din întreaga lume. Dacă sunteți curioși despre thrash metal sau doriți să încercați ceva nou, iată șansa dvs. de a învăța, aprecia, asculta și bucura.
Aflați mai multe despre istoria și caracteristicile thrash metal. Veți descoperi că există multe trupe diferite în întreaga lume, fiecare cu stiluri diferite. Multe benzi de metal thrash au influențat alte sub-genuri metalice.
Aflați mai multe despre „Big Four” din thrash: Metallica, Megadeth, Anthrax și Slayer. Aceste patru trupe s-au numărat printre pionierii thrash metal-ului și multe trupe au născut după aceea. Începeți cu trupe mai puțin intense precum Anthrax și Metallica. Dacă urechile nu sunt obișnuite cu sunete mai puternice, nu începeți cu o trupă precum Kreator sau Sodom. Cântecele de tip Thrash metal folosesc, de obicei, riff-uri rapide de chitară cu soluri de chitară în stilul mărunțirii.
Nu ascultați thrash metal, deoarece credeți că este fain. Stereotipul despre faptul că fanii metalului thrash sunt agresivi și violenți nu este adevărat. Amintiți-vă că este vorba despre muzică și nu trebuie să creșteți părul lung și să schimbați modul în care arătați.
Încercați să jucați un cântec de thrash metal pe un instrument. Vei da seama că riff-urile de chitară sunt rapide și dificil de redat și de compus. Jucarea de bas și tambur este, de asemenea, dificilă, datorită vitezei mari a genului. De fapt, toți toboșarii Thrash Metal, precum Dave Lombardo (Slayer) și Charlie Benante (Anthrax), sunt considerați drept unii dintre cei mai buni bateri din metal greu.
Urmărește o performanță de thrash metal live. Chiar dacă este pe un ecran TV, observați modul în care membrii grupului manipulează instrumentele. Dacă ați încercat vreodată să cântați singuri cu acele instrumente, veți fi probabil uimiți de cât de pricepuți cântă. Este nevoie de practică și dedicare, ceea ce contestă ca stereotipul metalheads să fie leneș și nepăsător. Ați putea fi, de asemenea, surprins de cât de energici sunt unii dintre interpreți.
Amintiți-vă că în thrash metal, spre deosebire de multe alte genuri, fiecare trupă își scrie aproape întotdeauna propria muzică. Aceasta include riff-uri, tobe, solo-uri și versuri. Scrierea propriei muzici demonstrează o altă dimensiune a măiestriei și talentului instrumental, precum și a face muzica mai personală și mai puțin fabricată.
Înțelegeți contextul și subiectul. Versurile și temele Thrash metal demonstrează rebeliune și furie. Subiecte precum politica, războiul și violența sunt comune în thrash metal. Faptul că muzicienii de thrash metal nu le este frică să vorbească despre orice din punct de vedere al versurilor lor muzicale este probabil principalul motiv pentru care mulți oameni evită thrash metal-ul. ȘI NOTĂ: Puține trupe Thrash Metal au versuri satanice / anti-creștine, iar dacă sunteți serios împotriva acestui tip de chestii, Slayer sunt trupe de evitat. Deși unele trupe folosesc versuri satanice în cântece, majoritatea nu sunt de fapt sataniști, inclusiv Slayer. Și folosiți această regulă pentru versuri: cu cât versurile sunt mai de vârf, cu atât ar trebui să le luați în serios.
Spre deosebire de formele mai vechi de heavy metal și clasic metal, thrash metal vocals nu sunt de obicei „cântate” și nu întotdeauna rima. Vocea Thrash este de obicei foarte agresivă și uneori sună furios, dar sunt înțelegătoare.
Cunoașteți subgenerele de thrash metal. Multe trupe de thrash metal folosesc death metal, black metal și hardcore în muzica lor. Thrash metal cu elemente chiar mai hardcore decât thrash-ul standard se numește crossover thrash sau crossover pentru scurt. Sunetul său general este mai influențat de hardcore decât de thrash-ul tradițional, în timp ce mai melodic decât hardcore-ul și thrashcore-ul tradițional. Crossover este adesea mai agresiv și mai simplu decât tradiționalul thrash metal, datorită influenței hardcore mai grele. Există chiar o reînviere a benzilor de thrash! Unele trupe Thrash chiar au reînregistrat material vechi, este posibil să-l găsiți mai mult pe placul dvs., deoarece au o valoare mai bună a producției (adică First Strike Still Deadly - Testament / Let There Be Blood - Exodus).
Ascultă diverse albume din diferite trupe. Încercați să nu vă concentrați doar pe una sau două formații, ascultarea multor formații vă va oferi o mai bună înțelegere a genului. Iată o listă de bază a albumelor recomandate (doar unul din fiecare bandă):
 • ... Și Justice For All - Metallica
 • Rust in pace - Megadeth
 • Reign In Blood - Slayer
 • Welcome to Hell - Venom
 • Pumnul metalului și răspândirea bolii - Anthrax
 • Exersează ceea ce predici - Testament
 • Legat de sânge - Exod
 • Indulgență / realitate abstractă - sălbăticie urâtă
 • Timpul nu se vindecă - Înger întunecat
 • Eliberarea din agonie - Distrugere
 • Solitudine solitară - Meliah Rage
 • Sub rămășițe - Sepultura
 • Iluzia de masă - Korzus
 • Anii de degradare - suprasolicitare
 • Plăcerea de a ucide - Kreator
 • Mâner cu grijă - atac nuclear
 • Existența torturată - ciocanul de demolare
 • Agent portocaliu - Sodom
 • Dincolo de Permafrost - Schelet-vrăjitoare
 • Vorbeste engleza sau mor - SOD
 • Alice in iad - Annihilator
 • Mutație periculoasă - deșeuri municipale
 • Blackening - Capul mașinii
 • Atacul - Lazăr d.Hr.
 • Intrați în Mormânt - Evile
 • Time is Up - Havok
 • Sărbătoarea Mare pentru Vulturi - Tsunami de sânge
 • Ascendancy - Trivium (pentru iubitorii de noua generație de thrash)
Oamenii cred cu adevărat că Metallica este thrash metal?
Tehnic, Metallica este thrash metal din cauza riff-urilor rapide de chitară și altele. Ele sunt poarta către thrash (sau bunicul de thrash, oricum vrei să o pui).
Unii chitariști ai formațiilor Thrash Metal sunt cei mai talentați chitariști din lume. Solourile lor sunt atât de complexe, încât standardele lor ajung la unii dintre cei mai buni chitariști legendari.
Multe trupe mari de thrash metal nu au avut niciodată o mare companie de discuri în spatele lor pentru a-și susține și promova muzica. Sunt comori ascunse. Simțiți-vă liber să priviți în jur și să descoperiți ce MTV a ignorat.
Privește dincolo de „cei patru mari”, ascultă alte trupe subterane, precum Coroner sau Artillery și extinde-ți cunoștințele despre gen. Nu lăsați alte trupe chiar dacă nu le plac, pur și simplu nu le ascultați.
Ascultarea thrash metalului nu înseamnă că trebuie să renunți la ascultarea altor genuri. Mulți artiști mari ai metalului ascultă muzică clasică întunecată, precum și rock, blues și metal.
Nu te lăsa intimidat de ritmurile rapide când înveți un riff rapid pe un instrument; începe lent și construiește viteza.
Există generalizări negative în jurul thrash metal-ului. Temele controversate, inclusiv violența și satanismul, pot fi asociate cu thrash metalul, ignorându-le și bucurați de muzică.
punctul.com © 2020