Cum să aplici machiaj pentru tonuri de piele din Orientul Mijlociu

Atunci când alegeți nuanțe și texturi de machiaj, este important să luați în considerare tonul și etnia pielii. Alegerea machiajului adecvat poate fi deosebit de dificilă pentru femeile de origine orientală, deoarece tonurile de piele din Orientul Mijlociu pot varia atât de mult. Aflați mai jos cum puteți determina nuanțele corecte pentru dvs.
Determinați-vă tonul pielii și obișnuit. Pielea Orientului Mijlociu poate varia de la o culoare crem deschisă până la o nuanță maro profundă și poate avea nuanțe reci sau calde. Pentru a determina aspectul pielii tale, ia în considerare dacă simți că arătați mai bine purtând alb sau crem, argintiu sau auriu. Dacă credeți că arătați mai bine în alb și argintiu, sunteți considerați că aveți un minunat cool, iar dacă preferați cremă și aur, sunteți considerați că aveți o minunată caldă, galbenă sau pe bază de tawny.
Cu tonul pielii și îngrijit, alegeți-vă cu atenție fondul de ten. Dacă trebuie să ghicești umbra ta, greșește pe partea mai întunecată, ceea ce îți va încălzi tenul. O fundație prea palidă poate arăta mascată și neplăcută, în special pe pielea mai întunecată. Dacă aveți un ten mai întunecat, încercați să evitați fundațiile cu dioxid de titan (o protecție solară care poate arăta ashide pe pielea mai închisă, în special în fotografii) din ele. Unele fundații, cum ar fi Revlon Custom Creations, vă permit să vă personalizați nuanța pentru o potrivire mai exactă, care poate fi utilă dacă nu sunteți sigur cu privire la nuanța corectă. Pulberea nu este necesară, dar ajută la controlul strălucirii pe pielea mai uleioasă și la adăugarea longevității machiajului dacă alegeți să o purtați.
Investește într-un bun concealer pentru a remedia umbrele întunecate. Multe femei din Orientul Mijlociu suferă de umbre întunecate sub ochi și în jurul buzelor. Pentru aceste zone trebuie utilizat un conector separat, cu un altul folosit pentru cusururi. Un antiderapant ar trebui să aibă o textură ușoară și să se potrivească cu tonul pielii tale, în timp ce modelele pentru umbre întunecate ar trebui să fie mai grele și mai cremoase și ușor mai ușoare decât tonul tău. Aplicați disimulatorul înainte de fundație pentru a evita un aspect neuniform.
Pregătiți-vă și definiți browserele zilnic. Browsurile sunt o caracteristică facială foarte importantă și ar trebui să fie modelate regulat. Când îți aplici machiajul, perie-ți sprâncenele și, dacă alegi, completează-le cu un creion pentru sprâncene. Unele femei din Orientul Mijlociu au sprâncenele slabe, iar umplerea acestora adaugă plinătatea necesară, dar aveți grijă să nu „depășiți”, făcând ca sprâncenele să pară nefirești.
Eyeliner și rimel sunt cruciale. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, ochii pot începe să pară înfocați și obosiți. Acest lucru este preocupat în special de femeile din Orientul Mijlociu. În general, lipiți-vă de nuanțe de negru sau negru-maro pentru dermatograf și rimel. Cu cât tenul tău este mai întunecat, cu atât negrul este mai intens. Curbați întotdeauna genele pentru a ridica ochiul și a îmbunătăți aspectul genelor. Dacă aveți umbre întunecate, evitați să folosiți eyeliner și rimel sub ochi, deoarece se poate adăuga la întuneric. În schimb, creați o linie întunecată, definită pe capacul superior, pentru a face ochii să pară mai mari, mai strălucitori și ridicați. Aplica rimel negru ca ultimul pas in realizarea machiajului ochilor.
Experimentați cu nuanțe de ochi. Marea majoritate a femeilor din Orientul Mijlociu are o culoare în ochi în zona brună. Nuanțele de ochi maro și cupru vor completa culoarea ochilor, în timp ce nuanțele de albastru și violet o vor contrasta. Ambele vă vor spori și vă vor înfrumuseța ochii. Nuanțele de gri, argintiu, auriu, negru și crem sunt în general universale, dar evitați nuanțele de piersic, coral sau roz, deoarece acestea se pot ciocni cu culoarea ochilor și tonul pielii. Nuanțele de alb-hârtie nu sunt cele mai bune, decât dacă sunt utilizate în cantități foarte mici pe colțul interior al ochiului sau chiar sub osul frunții. Tonurile mai închise pot face față culorilor mai luminoase și mai închise, în timp ce pielea mai deschisă cere o alegere a nuanței ușor mai subtilă.
Folosiți fardul pentru a contur și a sculpta fața. Evitați nuanțele de roz, roșu sau prune și alegeți în schimb nuanțe de piersic întunecat sau bronz. Bronzerii fac farduri excelente pentru pielea Orientului Mijlociu, în special pentru pielea cu tonuri mai închise. Dacă doriți pomeți mai sculptate și definite, aplicați fardul chiar sub pomeți și folosiți un evidențiator (YSL Eclat Miracle este un brand popular) pe pomeții înșiși. Pentru o față mai plină, mai puțin sărată, aplicați fard pe mere și pe părțile laterale ale obrajilor.
Alegeți culoarea corectă a buzelor. În general, pielea mai deschisă arată cel mai bine în nuanțe de culoare închisă, trandafir prăfuit, bronz strălucitor, maro deschis și nuanțe de visiniu. Pielea mai închisă este flatată de nuanțe de vin, prune, stafide și maro de ciocolată. Toate tonurile de piele din Orientul Mijlociu ar trebui, în general, să evite culorile buzelor cu prea mult argint în ele (frecvent întâlnite în roz și buze roșii), care arată metalic și nefiresc. Culorile albastru-roșu strălucitor nu sunt, de asemenea, cele mai bune. În schimb, ar trebui să fie purtate roșii mai calde și roșii.
Cum fac machiajul de ochi arabesc?
Aplicați o umbră de ochi auriu pe pleoapă cu o perie de umbră plată. Dark kohl sau kajal adaugă o linie mai groasă pe linia de umbră a superioară și inferioară a ochiului (așezați-vă în plasa / sub sprânceană). Adăugați dermatograf înaripat pentru a termina aspectul arabesc dramatic.
Nu uitați să vă actualizați machiajul. Tonurile, texturile și tipurile de piele se schimbă de-a lungul lunilor, anilor și deceniilor.
Luați în considerare folosirea primerilor pentru față, ochi și buze pentru a crește uzura machiajului.
De asemenea, ia în considerare machiajul tău făcut profesional pentru o ocazie specială, cum ar fi nunta ta.
Nu uitați să vă amestecați machiajul, mai ales fondul de ten, pentru a evita liniile și petele incomode.
Înlocuiți-vă des machiajul pentru a evita creșterea bacteriilor.
punctul.com © 2020